Samsung 65JU6400 – televizorul UHD uriaș

Samsung 65JU6400 face parte din categoria restrânsă a televizoarelor UHD cu ecrane cu adevărat mari, fiind potrivit pentru cei care își doresc să beneficieze de cea mai bună experiență 4K. Are un preț de aproximativ 12499 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe modele de pe piață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design care sugerează calitatea premium a seriei, astfel inserțiile metalice au o proporție destul de mare, iar profilul slim este cu adevărat subțire, modelul fiind unul dintre cele mai compacte din acest punct de vedere. De cealaltă parte, având dimensiunile de 1463.5 x 844.5 x 64.6 mm, televizorul este unul dintre dintre cele mai generoase de pe piață.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 65JU6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de 163 de cm devine un adevărat perete multimedia, oferind o experiență de vizionare spectaculoasă. Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, de 4 ori mai mare decât cea Full HD, așa că vei putea observa cele mai mici detalii pe ecranul uriaș. Culorile și contrastul sunt prelucrate în detaliu folosind tehnologii avansate, astfel încât rezultatul să fie cât mai realist. Mega Contrast și Micro Dimming Pro se asigură că tonurile de alb și negru sunt cele mai profunde, iar Wide Colour Enhancer lucrează la redarea unor culori fidele.

Cu ajutorul tehnologiei Auto Motion Plus, cadrele în mișcare sunt descompuse în detaliu, mișcarea fiind mult mai fluidă și prezentată clar, fără blur. Nu în ultimul rând, tehnologia UHD Upscaling va face posibilă aducerea oricărui tip de imagine la un nivel apropiat de cel 4K, așa că întreaga experiență va fi una mult mai calitativă.

Sistemul audio lasă ușor de dorit, fiind destul de slab pentru un model de asemenea dimensiuni. Acesta are o putere de doar 20 W, încadrându-se din acest punct de vedere în rândul modelelor standard Full HD, găsind totuși tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound care plusează pe partea de claritate.

Modelul face parte din seria pe 2015 a producătorului coreean, așa că beneficiază pe partea smart de sistemul de operare Tizen, acesta aducând o interfață nouă, mai intuitivă și mai cursivă. Sunt schimbate atât meniurile, care au devenit mai ușor accesibile, cât și aplicațiile și sistemul de trecere de la un tip de conținut la altul. Funcțiile smart sunt susținute de un procesor Quad Core care face posibil chiar și lucrul în multitasking, fără a întâlni timpi lungi de așteptare. Acest lucru se observă ușor în cazul funcției Multi Screen 2, cu ajutorul căreia vei putea realiza activități diferite în același timp, în două sau mai multe zone diferite ale ecranului.

La nivelul conectivității, lucrurile stau bine, existând suficiente port-uri pentru asocierea de dispozitive externe. Găsești așadar 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, iar conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • o tehnologie de ultimă generaţie,
  • experienţă unică în materie de imagine şi vizionare
  • numeroasele funcţii, caracteristici şi aplicaţii existente

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 9.1
Conectivitate - 9.5

9.3

Cu o diagonală uriașă

Samsung 65JU6400 este un televizor care se remarcă în primul rând prin dimensiunile generoase, însă modelul oferă un randament bun pe mai toate nivelele.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.