Samsung 65JU6000 – televizorul elegant de mari dimensiuni

Televizoarele de mari dimensiuni reprezintă un lux pe care mulți dintre noi ni-l dorim, un astfel de model putând acapara întregul living și aducând acțiunea mai aproape. Samsung 65JU6000 este un televizor UHD cu design atractiv care nu atrage atenția doar prin dimensiuni. Este un televizor care oferă o experiență foarte bună atât pe partea de imagine, cât și pe partea smart. Punctul forte principal este reprezentat de dimensiunile foarte generoase, acestea atrăgând și prețul foarte piperat, de aproximativ 12499 lei(verifică preț actualizat). De cele mai multe ori, televizoarele UHD au un design foarte simplist, care duce stilul minimalist la extremă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Deși acest tip de design atrage o mare parte dintre utilizatori, mulți apreciază în continuare un design mai complex. Modelul de față urmează exact această linie, fiind prevăzut cu o ramă ceva mai generoasă și un suport stabil. Rama neagră creează un contrast bun față de imaginile redate, oferind astfel un efect îmbunătățit de adâncime. Televizorul are o carcasă subțire, fiind ușor de poziționat în orice cameră, pe masă sau perete, iar suportul este alcătuit din două picioare laterale și asigură o stabilitate bună. Dimensiunile sunt de 1463.5 x 844.5 x 64.6 mm, aspectul general fiind unul foarte elegant.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 65JU6000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 163 cm, fiind mai mult decât generos și arătând ca un panou uriaș. Imaginile UHD sunt redate impecabil pe dimensiunile mari, nivelul de detaliu fiind foarte ridicat.  Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și sunt procesate folosind o serie largă de tehnologii avansate. Folosind tehnologia UHD Upscaling, ecranul va aduce chiar și imaginile ce provin din alte surse la o calitate apropiată de cea 4K. Asta înseamnă că fotografiile de pe telefon, videoclipurile din vacanță sau filmele de pe stick vor fi îmbunătățite, astfel încât să te bucuri de toate detaliile.

În ceea ce privește culorile, tehnologia PurColour procesează cei 8 milioane de pixeli în vederea redării unor culori fidele. Rezultatele sunt foarte atractive, gradul de realism fiind ridicat. Contrastul se stabilește prin Micro Dimming Pro și este foarte bun, iar cei pretențioși pot calibra în detaliu tonurile de negru și culorile.

Indicele PQI are valoarea de 800 dintr-un maxim de 2400, arătând o calitate generală bună, deși este clar că modelul nu face parte din seria de top pe partea de imagine și își datorează prețul dimensiunilor generoase ale ecranului.

Sistemul audio este unul simplu, găsit și în cazul modelelor mai ieftine.

La nivelul funcțiilor smart, televizorul se prezintă foarte bine. Acesta este dotat cu un procesor quad core și are o interfață upgradată, adaptată special pentru utilizarea tv. Asta înseamnă că vei ajunge mult mai ușor la conținutul dorit, iar aplicațiile vor fi optimizate pentru a rula cursiv, fără blocaje și timpi lungi de așteptare. Sistemul de operare Tizen este foarte intuitiv și responsabil pentru  calitatea experienței de navigare.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări component, iar conexiunea la internet o vei putea stabili atât prin cablu, cât și wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD de 163 cm
  • experiență de vizionare optimă
  • funcții smart optimizate

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.3
Conectivitate - 9.3

9.3

O alegere Smart UHD

Samsung 65JU6000 este un Smart TV Ultra HD, cu o diagonală imensă, de 163 cm, potrivit pentru un living cu dimensiuni generoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.