Samsung 65JS9000 – televizorul cu design modern si caracteristici pe măsură

Aşa cum ne-a obişnuit, tehnologia a adus o multitudine de schimbări în toate domeniile. Pentru iubitorii de cinema şi de experienţe uimitoare la televizor, producătorii oferă noile televizoare cu ecran curbat. Printre acestea sunt şi câteva serii exclusive, serii de lux am putea spune. Un exemplu este Samsung 65JS9000, un televizor Smart 3D cu ecran Ultra HD curbat ce face parte din seria anului curent, 2015, şi aduce în prim plan tehnologii ce vor face din televizor un aparat multifuncţional pe partea de informaţii şi divertisment. Dacă îţi doreşti un televizor de lux, trebuie să ştii că modelul Samsung este unul pe măsură. De la design, până la caracteristicile tehnice, avem în faţă un produs foarte bun, dar pe care nu şi-l poate permite oricine, datorită preţului de aproximativ 21999 lei(verifică preț actualizat), destul de ridicat.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Încă de la aspectul exterior, cel al design-ului ultra modern şi inovator, observăm că avem în faţă un televizor slim cu o rază de curbură ce va impresiona de la prima vedere. Culoarea carcasei este argintie, iar suportul în forma literei „Y” vin în sprijinul designului deosebit. Dimensiunea ecranului este una generoasă, de 65 inch, adică 163 cm, iar rezoluţia de 3840 x 2160 pixeli şi funcţia Ultra Clear Pro vor oferi cele mai bune imagini în format Ultra HD. Trebuie însă să ţii cont de distanţa de vizionare ideală de 4.2 m pentru a beneficia de cea mai bună experienţă în materie de claritatea imaginilor, însă se acceptă şi un minim de 2.5 m.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 65JS9000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pe partea de caracteristici, avem un televizor Smart cu o mulţime de aplicaţii şi jocuri, dar şi funcţii importante de interacţiune, printre care controlul vocal, recunoaşterea facială şi motion control. Deci vei avea un televizor care se va transforma într-un portal de ştiri, se va sincroniza cu dispozitivele mobile pentru a face schimb de informaţii şi pentru a putea fi controlat.

Funcţia 3D este una deosebită pentru acest televizor Samsung, iar tehnologia 3D activă va oferi o claritate deosebită şi o vedere în spaţiu foarte bună, cât mai aproape de realitate. Pe partea video, acesta vine dotat cu cele mai noi tehnologii şi funcţii, printre care SUHD Remastering Engine, Mega contrast, Auto Depth Enhancer sau Peak Illuminator Pro, în acest sens făcând din fiecare vizionare o experienţă similară cu cea din marile cinematografe.

Pe partea audio, ai un sistem audio tip 4.2 CH foarte bun, orientat spre faţă, cu o putere de 60 W ce foloseşte două difuzoare pentru redarea frecvenţelor joase şi patru difuzoare pentru redarea frecvenţelor medii, fiind capabil să realizeze o foarte bună audiţie, dar şi funcţii care mai de care mai performante. Dintre acestea trebuie să ştii că are Dolby Digital Plus, Virtual Surround DNSE+, HD Audio, TV Sound Connect şi Wooffer.

Analizând performanţele pe partea de video şi audio, nu putem decât să dăm un mare plus şi un mare avantaj faţă de alte televizoare obişnuite. Pe partea de conectori ai tot ceea ce îţi trebuie pentru a cataloga acest televizor drept unul extraordinar, beneficiind de Wi-Fi integrat, 4 porturi HDMI, 3 USB 2.0. Pentru a putea controla foarte uşor televizorul, ai inclus în pachet şi telecomanda Samsung Smart Contol ce îţi va uşura navigarea pe televizor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV cu funcţia 3D
  • rezoluţie Ultra HD
  • design impresionant
  • funcţii avansate

Contra:

  • prețul extrem de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 9.7

9.9

Îndeplinește toate pretențiile

Samsung 65JS9000 este un Smart TV Ultra HD, cu o diagonală impresionantă de 163 cm, ce satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.