Samsung 65HU7500 – un televizor interactiv uriaș

Televizorul interactiv Samsung 65HU7500 uimește piața cu o diagonală de 65 de inch, respectiv 163 de cm. Cu o rezoluție Ultra HD, o tehnologie de tip LED și funcții Smart, acesta vine la prețul de aproximativ 15000  lei (verifică preț actualizat). Garanția pe care Samsung o oferă clienților este de 24 de luni, cu posibilitatea extinderii în magazinele partenere.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Acest model aparține gamei lansate în anul 2014, cu o calitate a imaginii de ultimă generație. Consumatorii de tehnologie vor fi impresionați de aspectul foarte natural al culorilor, de contrastul perfect și de design-ul foarte elegant de care dispune. Ramele care înconjoară ecranul sunt de culoare neagră în partea frontală și de culoare argintie în partea laterală, astfel încât creează o iluzie optică iar utilizatorul va avea impresia că ecranul este chiar mai subțire.

Suportul pentru masă este de culoare argintie, de formă patrulateră și cu un efect strălucitor care oferă un aspect extrem de atrăgător. Din punct de vedere al funcțiilor, televizorul atrage datorită abilității de a se conecta la internet și de a face multitasking. Controlul prin voce și prin mișcarea mâinilor este, de asemenea, atrăgător, fiind dezvoltat în fiecare an de către inginerii Samsung. 

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung 65HU7500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, televizorul Smart Samsung 65HU7500 dispune de un procesor Quad Core, de o tehnologie 3D care este capabilă să convertească și imaginile 2D în 3D și de funcția Multi-Screen de tip Quad. Rezoluția de 3840 x 2160 oferă imagini de o claritate superioară cu ajutorul tehnologiei Ultra Clear Panel cu care a fost fabricat ecranul.

Tehnologia video utilizată este de tip Quadmatic, are 1000 Hz, tehnologia UHD Micro Dimming care oferă un contrast extrem cu un negru mai negru și un alb mai alb, Local Dimming, tehnologia care oferă un negru extrem de intens, Wide Color Enhancer care îmbogățește culorile și le face să pară mai vii și, nu în ultimul rând, funcția Film Mode este disponibilă pentru vizualizarea filmelor la o calitate foarte înaltă, transformând sufrageria într-un cinema.

Sistemul audio încorporat al TV-ului a fost realizat cu ajutorul tehnologiei Dolby MS10/MS110, DTS Premium Sound 5.1, DTS Studio Sound, 3D Sound și al difuzoarelor cu propagandă frontală și un sistem inovator de ghidare a undelor cu o ieșire de 60 W și un woofer. Atunci când vine vorba de funcțiile interactive, televizorul dispune de Smart Hub, locul unde se găsesc toate aplicațiile și web browser-ul, de o aplicație pentru Fitness care poate fi personalizată, de aplicații pentru copii, de control vocal, control prin mișcare, recunoaștere facială și posibilitatea de a viziona conținutul de pe televizor pe alte dispozitive smart și invers, prin Screen Mirroring, All Share sau Smart View.

Televizorul nu are o cameră TV Încorporată, însă aceasta poate fi achiziționată separat, ca și accesoriu, în scopul utilizării Skype și a altor aplicații. Din punct de vedere al conectivității, TV-ul se conectează la Wi-Fi, la dispozitive care suportă HDMI, ieșire audio digitală optică, USB și SCART. De asemenea, include un suport pentru conectarea kit-ului Evolution pentru upgradarea la noile modele.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design futurist,
  • Ultra HD,
  • ecran curbat
  • diagonală de 163 cm,
  • Smart TV

Contra:

  • prețul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 65HU7500 este un Smart TV cu o diagonală uriașă, dar și o rezoluție Ultra HD, ce își va găsi cu ușurință locul în locuința ta modern amenajată.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.