Samsung 65HU7100 – un Smart TV cu ecran curbat care impresionează

Televizorul Smart LED Samsung 65HU7100 este un model care aparține noii generații de televizoare, dotat cu funcții inteligente și o rezoluție Full HD, 4K. Acest televizor poate fi achiziționat din magazinele partenere la prețul de aproximativ 14000 lei (verifică preț actualizat), preț recomandat de producător care oferă și o garanție de 24 de luni.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Design-ul curbat al ecranului este foarte interesant și oferă spectatorilor o imagine panoramică, cu o adâncime impresionantă, atât în cazul imaginilor clasice, cât și în cazul ecranelor 3D. Suportul de masă inclus în pachetul TV-ului se adaptează design-ului ecranului, fiind curbat. Diagonala de 163 de cm, respectiv de 65 de inch este uriașă și are nevoie de spații deschise și foarte largi pentru vizionarea corectă a ecranului.

Ramele de culoare neagră ale ecranului amplifică efectul culorilor și contrastul acestora, oferind utilizatorului culori vii și dinamism. Partea din spate a televizorului găzduiește conectori de diverse tipuri pentru conexiunea la dispozitive externe. Seria 7 a acestei game de televizoare este una dintre cele mai avansate, dispunând de procesoare Quad Core și funcții inteligente dezvoltate în așa fel încât să asigure un nivel ridicat de interactivitate cu utilizatorul, o conexiune foarte bună la internet, funcții de multitasking și împărtășirea fișierelor media cu alte dispozitive inteligente.

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung 65HU7100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Specificațiile tehnice ale TV-ului Samsung 65HU7100 sunt superioare, așa cum era de așteptat, incluzând tehnologii de ultimă generație. Așadar, ecranul a fost fabricat cu ajutorul display-ului de tip Ultra Clear Panel și oferă o rezoluție de 3840 x 2160. Acesta a fost îmbogățit cu caracteristici precum UHD Upscaling, Mega DCR, Wide Color Enhancer Plus, Film Mode și Natural Mode Suport și are un Clear Motion Rate de 800 Hz care asigură dinamismul imaginilor în mișcare și densitatea culorilor.

Sistemul audio al televizorului este format din două difuzoare down firing cu ieșire de 20 W și caracteristici superioare date de tehnologii precum DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler. Tuner-ul digital de tip DVB-T/C/S2 este încorporat, astfel încât instalarea unui receiver separat nu este necesară pentru vizionarea canalelor digitale.

În ceea ce privește funcționarea sistemului acestui dispozitiv, procesorul Quad Core asigură o fluiditate a imaginilor și a paginilor satisfăcătoare, care poate fi comparată cu funcționarea unui laptop sau a unui desktop. Interfața Smart Hub poate fi operată cu ajutorul telecomenzii Smart cu touchpad, sau cu ajutorul unei tastaturi adiționale, care poate fi achiziționată separat, ca accesoriu. Smart Hub-ul găzduiește aplicații cunoscute, platforme de socializare, aplicații pentru fitness și copii, web browser, pagini multimedia și recomandări video online.

Televizorul beneficiază de funcția Instant On cu ajutorul căreia dispozitivul se va deschide în mai puțin de 2 secunde de la preluarea comenzii. Funcțiile de multi-tasking sunt foarte avantajoase, astfel încât utilizatorii pot viziona două canale în același timp, sau un canal provenit de la antenă și o imagine secundară provenită de la unul dintre dispozitivele externe conectate, precum Blu Ray, DVD Player, PC, laptop, etc. În ceea ce privește conectivitatea la internet, aceasta poate fi realizată cu ajutorul unui cablu Ethernet sau wireless, prin conectarea la router-ul deja existent din meniul televizorului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design futurist,
  • Ultra HD,
  • ecran curbat
  • diagonală de 163 cm,
  • Smart TV

Contra:

  • prețul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 65HU7100 este un Smart TV cu ecran curbat, ce oferă o rezoluție Ultra HD, dar și o diagonală spectaculoasă, ce îți va revoluționa livingul.

User Rating: 3.8 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.