Samsung 65H8000 – televizorul interactiv ingenios

Piața televizoarelor Full HD este puternic atacată de generația de televizoarelor care, pe lângă dotările impresionante, au un design spectaculos. Pentru cei care își doresc un televizor complet, cu ecran curbat, și nu pot investi într-un astfel de model UHD, Samsung 65H8000 reprezintă o alternativă atractivă. Prețul pentru acest model este de aproximativ 11500 lei (verifică preț actualizat), un preț mare, dar care își merită investiția datorită pachetului calitativ complet oferit de televizor.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Făcând parte din seria de televizoare cu ecrane curbate a celor de la Samsung, modelul are un design aparte și se remarcă prin liniile fine și rafinamentul ridicat.  Spre deosebire de modelele din gama UHD, modelul de față are suportul mult mai curbat și evidențiat. Finisajul metalic aduce o notă de eleganță, iar rama subțire de doar 1 cm sporește și mai mult vizibilitatea. Având dimensiunile de 1451.0 x 838.4 x 107.3 mm, televizorul va umple la propriu orice cameră de distracție.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 65H8000

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de nu mai puțin de 163 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 cm. Datorită ecranului curbat, realismul atinge cote maxime, iar vederea panoramică creează impresia de intrare în lumea din spatele ecranului. Datorită funcției Auto Depth Enhancer, televizorul va crea impresia de adâncime mult mai adâncă.

Beneficiind de tehnologia Micro Dimming Ultimate, ecranul reglează nivelul de luminozitate și îmbunătățește contrastul, culorile și detaliile. Imaginile redate cuprind, astfel, cele mai întunecate tonuri de negru și cele mai strălucitoare tonuri de alb.

Tehnologia 3D este una dintre cele mai spectaculoase a celor de la Samsung, imaginile având aceeași calitate superioară ca în 2D. Tehnologia 3D folosește ochelari cu obturator activ, iar imaginile redate sunt complet lipsite de efectul de tip ghost, artefacte sau diafonie deranjantă. De asemenea, este disponibilă și conversia din 2D în 3D. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio este de tip Down Firing și New Waveguide și are o putere impresionantă de 40W. Există un difuzor dedicat subwoofer-ului, iar tehnologia care stă la baza sunetului este Dolby MS11. Printre opțiunile de sunet disponibile se numără 3D Sound, Auto Volume Leveler sau Sound Customizer. Televizorul are un player media integrat.

La nivelul funcțiilor smart, televizorul beneficiază de un procesor Quad Core Plus care este de două ori mai performant decât precedentul. Prin urmare, interacțiunea, navigarea și multitasking-ul sunt și mai fluide și rapide decât la modelele anterioare. Sunt disponibile, în același timp, mult mai multe funcții.

Prin Multi-Link, televizorul permite vizualizarea concomitentă a mai multor ecrane, ducând multitasking-ul la un alt nivel.

Pentru controlul televizorului pot fi folosite cele două telecomenzi performate care îl însoțesc ca accesorii, comenzile tactile pe ecran datorită funcției Motion Control sau comenzile vocale. În același timp, Samsung 65H8000 se poate conecta la alte dispozitive de tipul tabletelor sau smartphone-urilor pentru redarea sau distribuirea de conținut, acestea putând fi folosite și pe post de telecomandă.

Datorită tehnologiei Smart Evolution, televizorul poate fi updatat ulterior la software-urile și funcțiile Smart care vor apărea, fără a fi nevoie de achiziția unui televizor nou pentru îmbunătățire.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte un port pentru Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate realiza atât prin Wi-Fi, cât și cablu. Televizorul are și un tuner digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 163 cm,
  • Smart TV 3D,
  • interactiv

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 65H8000 este potrivit pentru cei care preferă un pachet complet în fața calității UHD ce poate fi găsită la modele cu preț asemănător, dar care oferă funcții mai puține.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.