Samsung 65H6400 – un Smart TV 3D cu o diagonală gigantică

Cu noua serie Samsung 6400, din 2014, vă puteţi bucura de un SmartTV 3D  ce cuprinde televizoare cu LED-uri şi diagonală extrem de mare (există varianta de 121, 125 sau chiar diagonala de 163 cm)  prin care vă puteţi transforma camera în propriul cinematograf la domiciliu. Astăzi vom discuta despre televizorul Samsung 65H6400 de 163 cm. Poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 10 000 lei (verifică preț actualizat), nu chiar mic pentru marea majoritate dintre noi, dar având în vedere că discutăm despre un model cu o diagonală atât de mare, ce găzduiește specificații atât de interesante, nu pot spune că mă surprinde acest aspect. 

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Din punct de vedere al designului discutăm despre un TV elegant, ce se va încadra într-un living destul de mare(având în vedere diagonala destul generoasă, vei avea nevoie și de o distanță mai mare între canapea și televizor). Rama ce încadrează imaginea este ultra slim, de la depărtare abia poate fi sesizată, iar panoul are o grosime foarte mică. Televizorul se sprijină pe un suport în formă de X, împrumutat din generația anterioară, ce oferă stabilitate. Totuși acesta poate fi demontat în cazul în care vă încântă mai mult ca televizorul să fie montat pe un suport de perete. Are o greutate pe măsura dimensiunilor sale, mai exact 23,8 kg, ceea ce înseamnă că nu îți va fi deloc ușor să îi schimbi poziția odată ce i-ai setat un colț al încăperii. Vine la pachet cu două telecomenzi, cea clasică și cea Smart Control, ce îți facilitează navigarea pe internet. Este ceva mai mică, dar cu siguranță vei ajunge să o îndrăgești mult mai mult decât pe cea clasică.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 65H6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest model are numeroase avantaje cum ar fi imaginile 3D Active care redau filme în format 3D de înaltă calitate, Smart hub (ce împarte ecranul în 5 panouri care vă oferă un acces mai bun la o varietate mai mare de conţinut de divertisment), cu ajutorul procesorului Quad Core puteţi naviga mai rapid prin panourile şi mai ales aplicaţiile deschise în Smart Hub, are WIFI integrat, are 4 HDMI şi 3 port-uri USB, Game Mode merge excelent, reduce lag-ul la 30ms (impresionat) şi nu în ultimul rând are tuner Freeview HD încorporat.

Din punct de vedere al calităţii imaginii Samsung UN65H6400 foloseşte un ecran cu finisaj semi-mat, ceea ce e bine fiindcă reflectă mai multă lumina din cameră, are un efect negativ asupra imaginilor prea strălucitoare ce obosesc ochii, echilibrează imaginile în aşa fel încât au o acoperire mare, o profunzime mai bună,imagini mai clare, cu culori bogate şi un contrast excelent pe toată suprafaţa ecranului. Remarcabilă este şi iluminarea uniformă datorită LED-urilor care asigură un ecran curat, lucid, atât în partea centrală cât şi la colţuri.

Procesorul Quad Core este foarte puternic, datorită lui puteţi face multitasking (va puteţi uita la TV în timp ce descărcaţi fişiere de pe net şi navigaţi prin aplicaţii web) fără mişcări lente. De asemenea este excelent pentru jocuri. Pentru pasionaţii de fotbal există integrat „Fotbal Mod” prin care Samsung setează automat sunetul şi calitatea imaginii optimizată ca pe stadion, pentru a trăi aceleaşi senzaţii, dar din confortul căminului vostru. De asemenea puteţi posta mesaje şi comentarii pe reţelele de socializare în timp real, în pauzele de la meci, direct de pe televizor. Pentru pasionaţii de jocuri televizorul Samsung 65H6400 vine cu o noutate, şi anume un SMART HUB cu un panou nou, special pentru voi, unde găsiţi o varietate mare de jocuri, iar funcţiile de pe consolă le găsiţi acum şi pe televizor.

Alte caracteristici speciale sunt: Screen Mirroring (prin care vedeţi ecranul smartphone-ului sau tabletei pe ecranul televizorului). De exemplu dacă aveţi un joc în HD puteţi să îl jucaţi de pe mobil direct pe televizor), Connect Share Movie (această funcţie vă permite să transferaţi de pe un stick USB, filme, muzică sau conţinutul preferat şi să vă bucuraţi de ele pe ecranul televizorului ori de câte ori doriţi) REC PVR extins (prin care puteţi înregistra şi stoca pe televizor filme şi programe cu ajutorul recordar-ului video integrat). Aveţi nevoie de o memorie externă pentru fişiere de dimensiune mare), S  Recomandarea (este o tehnologie specifică televizoarelor inteligente prin care recunoaşte gusturile voastre, învaţă obiceiurile de vizionare şi vă poate recomana automat o varietate mare de filme, documentare, emisiuni în functiie de criteriile specificate de voi), Voice Control (prin care televizorul recunoaşte comenzile date prin voce), Alarmă, Skype on Samsung (prin care puteţi vorbi cu prietenii sau familia aflată la distanţă, putând să vă vadă dacă aveţi conectat un webcam).

În ceea ce privește sonorizarea, noul gadget dispune de sistemul Down Firing+Full Range ce încorporează 2 boxe de câte 10 W, astfel că te vei putea bucura de un sunet impecabil, iar filmele vor deveni adevărate momente de relaxare pentru tine și cei dragi ție.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • diagonală de 163 cm,
  • Smart TV 3D,
  • funcții de pe consolă

Contra:

  • prețul

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Ți-ai dori să ai propria sală de cinema? Atunci cu siguranță te poți baza pe faptul că televizorul Samsung 65H6400 îți va crea o senzație similară, iar filmele vor fi o adevărată plăcere pentru tine.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.