Samsung 65F9000 – televizorul UHD plat care face de toate

Televizoarele UHD sunt în momentul actual cele mai avansate de pe piață, oferind o imagine incredibil de clară și de spectaculoasă căreia îi adaugă funcții 3D și Smart, ceea ce le face să pară din altă lume. Pentru cei care își doresc un televizor cu astfel de dotări, Samsung 65F9000 este o opțiune ce merită toată atenția. Prețul său este de aproximativ 13000 lei (verifică preț actualizat), un preț pe măsura dotărilor ce par ireale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Televizorul face parte din seria modelelor UHD plate și se remarcă, în primul rând, prin faptul că este ultra subțire și are un design minimalist pur. Acesta este alcătuit dintr-o combinație de metal și plastic. Rama de dimensiuni milimetrice este metalică, oferind astfel o eleganță superioară, pe lângă vizibilitatea perfectă. Suportul televizorului este foarte plat, acesta părând că plutește deasupra unei coli de hârtie. E de remarcat și faptul că televizorul Samsung are o casetă separată numită One Connect pentru port-uri. Caseta ajută inclusiv la ordonarea cablurilor. Dimensiunile modelului sunt de 1462.3 x 837.8 x 40.7 mm.

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung 65F9000

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală spectaculoasă de 163 de cm și o rezoluție pe măsură de 3840 x 2160 pixeli.  Tehnologia UHD oferă detalii dintre cele mai complexe, la o claritate cu totul impresionantă. Rezoluția este de 4 ori mai mare decât cea Full HD, trecând imaginile într-o nouă eră. Tehnologia Micro Dimming Ultimate analizează fiecare imagine pe bucăți de mici dimensiuni, astfel încât să regleze corect luminozitatea și să redea cele mai întunecate tonuri de negru și cele mai strălucitoare tonuri de alb. În ajutor vine și tehnologia Precision Black care asigură un contrast de zile mari. Datorită funcției de upscaling, chiar și conținutul de calitate inferioară va fi procesat și redat la o calitate apropiată de cea UHD. Imaginile în mișcare sunt redate extrem de fluid datorită tehnologiei Clear Motion Rate de 1000 Hz.

Tehnologia 3D folosește ochelari cu obturator activ și permite chiar și conversia din 2D în 3D. Imaginile au o profunzime spectaculoasă și par extrem de reale. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio este Down Firing și Full Range și are o putere generoasă, de 70 W. Există un difuzor dedicat subwoofer-ului, iar tehnologia care stă la baza sunetului este Dolby Digital Plus/Pulse.

La nivelul funcțiilor Smart, televizorul beneficiază de un procesor Quad Core Plus. Interfața Smart Hub are acum 3 ecrane, iar accesul la aplicații se face imediat. Utilizatorul poate naviga pe internet, urmări filme online sau posta pe rețelele de socializare la fel ca pe smartphone sau tabletă. Interacțiunea și multitasking-ul sunt mai fluide și rapide ca niciodată.

Samsung 65F9000 a fost dotat să facă față oricăror funcții și software-uri de ultimă generație prin tehnologia Smart Evolution. Astfel, televizorul se dovedește o investiție pe termen foarte lung.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte un port pentru Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate realiza atât prin Wi-Fi, cât și cablu. Televizorul are și un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD
  • 70W
  • 163 cm

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 65F9000 reprezintă un gadget în adevăratul sens al cuvântului, oferind calitate și performanță la fiecare nivel și fiind în același timp, pregătit pentru a face față viitorului.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.