Samsung 65F8000 – televizorul incredibil de subțire

Din seria televizoarelor produse în 2013 care merită amintite și astăzi prezentăm modelul Samsung 65F8000. Poate aspectul cel mai important care face televizorul să se remarce chiar și față de cele de ultimă oră este subțirimea acestuia. Ai spune că un televizor de mari dimensiuni nu poate fi chiar mai subțire decât modelele mai mici dar, în cazul de față, acest lucru a fost realizat cu succes. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de 11000 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat ce-i drept, dar nu și pentru cei ce își doresc o diagonală imensă completată de funcții Smart și 3D.

Modelul Samsung poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Televizorul este unul dintre cele mai subțiri din ultima perioadă și are, prin urmare, un aspect care atrage imediat atenția. Având dimensiunile de 1447.3 x 837.6 x 38.4 mm, televizorul ocupă spațiul unui tablou mare. Ceea ce îl deosebește, însă, de un tablou este rama cu o lățime abia de 1 cm, care permite utilizatorului să privească imaginile fără a fi distras de tehnologiile care stau la baza lor. Este de remarcat faptul că pe rama extrem de subțire își găsesc locul logo-ul Samsung în partea de jos și o cameră WEB în partea de sus.  Suportul metalic în formă de arc al televizorului arată foarte bine și oferă eleganță dar, în același timp, reprezintă și cusurul designului, întrucât scade stabilitatea. Este nevoie, astfel, de un spațiu destul de lat pentru poziționarea televizorului, astfel încât acesta să nu cadă datorită faptului că este susținut, în principal, din lateral.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 65F8000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală generoasă de 165 de cm și redă imagini la rezoluție 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și beneficiază de o întreagă serie de tehnologii pentru a avea o calitate ridicată. Prin tehnologia Micro Dimming Ultimate, imaginile sunt împărțite în zone foarte mici care sunt analizate și optimizate pentru a reda negrul cel mai negru și albul cel mai alb, astfel încât să rezulte un contrast spectaculos. În plus, tehnologia Clear Motion Rate asigură redarea clară a imaginilor în mișcare, iar tehnologia Wide Colour Enhancer Plus se asigură că utilizatorul vede culorile exact așa cum au fost gândite să fie văzute. Televizorul prezintă numeroase opțiuni de ajustare a imaginii, astfel încât acestea să fie întotdeauna pe gustul privitorului.

Tehnologia 3D folosește formatul activ și permite inclusiv conversia din 2D în 3D. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari cu obturator activ, după cum ne-a obișnuit producătorul.

Unul din punctele forte ale televizorului Samsung 65F8000 este conectivitatea, acesta putând fi conectat la aproape orice dispozitiv, de la playere până la console de jocuri, stick-uri sau smartphone-uri. Pentru conectarea video, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI și intrări Scart, video composite și de component. În același timp, televizorul este dotat și cu un tuner digital DVB-T/C/S2. În ceea ce privește rularea de conținut, televizorul oferă 3 port-uri USB care permit redarea fotografiilor, melodiilor sau videoclipurilor în diferite formate direct de pe un stick sau HDD extern. Pentru conectarea la internet televizorul poate folosi atât port-ul pentru rețea, cât și tehnologia Wi-Fi integrată.

De conectarea la internet sunt legate și dotările smart. Prin intermediul procesorului din dotare, televizorul permite vizualizarea de filme online, rularea și descărcarea de aplicații, navigarea în browser sau postarea pe rețele de socializare.

Samsung pune la dispoziția utilizatorilor una dintre cele mai avansate sisteme de control, televizorul putând fi controlat atât prin intermediul telecomenzii performante cu touch-pad, cât și prin intermediul comenzilor tactile sau vocale. Vizionarea nu a fost niciodată mai comodă!

Nu în ultimul rând, televizorul are un sistem audio cu o putere de 40W, împărțită în 4 difuzoare. Televizorul are inclusiv difuzoare pentru subwoofer și un player media intergrat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 165 cm,
  • Smart TV 3D,

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 65F8000 este o opțiune atractivă pentru cei care își doresc un televizor complet cu ecran mare și nu țin neapărat să beneficieze de modele de ultimă oră.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.