Samsung 60JU6470 – un TV premium

Samsung 60JU6470 este un televizor cu o diagonală imensă și o rezoluție 4K, ce se va potrivi utilizatorilor exigenți atunci când vine vorba de un asemenea device. Poate fi găsit în oferta eMAG la prețul de aproximativ 8899 lei(verifică preț actualizat), deloc piperat dacă ne raportăm la calitățile sale. Până la urmă nu discutăm despre un TV potrivit pentru un living obișnuit, ci despre un model destinat poate birourilor, poate unei locuințe de lux, cu un living imens. În orice caz, e clar că avem de-a face cu un TV destinat unui anumit tip de utilizatori.

Din punct de vedere al designului, televizorul arată impecabil, este Ultra-Slim, cu o ramă dintr-un platic calitativ, accesorizată doar în partea de jos cu puțin metal, ce creează un contrast plăcut. Suportul este unul finuț, destul de plăcut, ce poate fi demontat cu ușurință în cazul în care preferi un suport TV de perete. Greutatea sa ajunge la 24,7 kg, dar nu este de mirare, la o asemenea diagonală este evident că nu ai cum să îl muți de unul singur.

Poze cu Samsung 60JU6470

Samsung 60JU6470

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă din punct de vedere al designului poți spune că te-a cucerit, îți propun să îți apleci atenția și asupra detaliilor tehnice, să te lămurești dacă prețul său se justifică cu adevărat.

Vorbim despre un Smart TV cu Wi-Fi integrat(nu necesită adaptor), ce îți oferă un conținut bogat de divertisment. Nenumărate aplicații îți stau la dispoziție, astfel încât distracția este asigurată în orice moment. Sistemul de operare Tizen este prima platformă open-source destinată televizoarelor. Îți permite conectarea cu dispozitivele mobile în cel mai ușor mod cu putință, pentru a transfera conținutul cu ușurință de pe un device pe celălalt. În felul acesta te poți plimba prin casă chiar și în timpul unui meci important, fără să pierzi nici o fază. Agenda personală poate fi prezentată în fiecare dimineață pe TV, în felul acesta poți urmări cursul activităților din ziua respectivă, în timp ce te bucuri de o cafea aromată.

Diagonala televizorului este de 152 cm, ceea ce înseamnă că televizorul este destinat pentru o cameră cu o suprafață extrem de generoasă. Distanța dintre TV și locul în care tu vei sta, ar trebui să fie de minim trei ori diagonala TV-ului, pentru a te asigura că vederea nu îți este afectată.

Rezoluția modelului Samsung este Ultra HD, imaginile fiind de 4 ori mai detaliate decât în cazul rezoluției Full HD. Claritate, culori realiste și bogate, redarea chiar și a celor mai mici detalii, de asta vei avea parte în cazul achiziționării acestui TV. Deși nu vine cu funcție 3D, îți pot spune că modelul Samsung despre care discutăm astăzi reușește cu ușurință să redea efectul de cinema, și asta datorită dimensiunii impresionante a ecranului, cât și datorită rezoluției 4K.

Sistemul audio este susținut de două ieșiri a câte 10W fiecare, ce dezvoltă un sunet premium, extrem de clar, chiar și la un volum maxim. Recunosc, mă așteptam la un sistem audio mult mai puternic, având în vedere diagonala sa, dar acest aspect îl poți rezolva cu ușurință cu ajutorul unui soundbar.

Dacă te întrebi la ce folosește tunerul digital, ei bine îți pot spune că acesta te ajută să ai parte de canalele HD, chiar dacă abonamentul tău este analogic. Practic cu bani puțini te vei bucura de servicii mai bune.

În ceea ce pivește conectivitatea, televizorul dispune evident de foarte mulți conectori: 4 porturi HDMI(mi-e greu să cred că ai putea conecta simultan atât de multe device-uri), 3 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală și o intrare video composite.

Prin urmare, dacă îți dorești un TV premium, cu siguranță modelul Samsung este unul demn de luat în considerare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra slim,
  • Smart TV
  • Ultra HD,
  • diagonală de 152 cm

Contra:

  • sonorizarea putea fi ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Imagine - 9.7
Conectivitate - 9.7

9.7

O alegere premium

Samsung 60JU6470 este un televizor cu o diagonală imensă, de 152 cm și o rezoluție Ultra HD, ce te va cuceri prin imagini detaliate, dar și prin conținutul bogat de divertisment.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.