Samsung 60JU6000 – rezoluție Ultra HD și o diagonală imensă

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Imagine - 9.2
Conectivitate - 9.2

9.2

O alegere premium

Samsung 60JU6000 este potrivit în special pentru cei ce doresc să își creeze un cinematograf în propriul living. Are o rezoluție Ultra HD și un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 3.23 ( 2 votes)

Televizoarele Ultra HD au prețuri tot mai accesibile, chiar și în condițiile unei diagonale generoase, iar asta ne oferă posibilitate să suportăm cu mai multă ușurință un upgrade în ceea ce privește noua tehnologie. Samsung o dovedește prin noul model Samsung 60JU6000, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 5499 lei(verifică preț actualizat) sau chiar la un preț mai bun în cazul în care este inclus în oferta săptămânală.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Evomag și Cel.

Vorbim de un televizor potrivit mai degrabă pentru un living imens sau de ce nu pentru un birou cu o suprafață destul de mare. Modelul este foarte elegant, întocmai cum ne-a obișnuit gigantul coreean în ultimii ani. Este Ultra Slim, cu un panou destul de îngust și un suport TV minimalist, format din două piciorușe în formă de ”V”. Acestea pot fi demontate cu ușurință în cazul în care preferi să economisești spațiul și optezi pentru un suport TV de perete. Cântărește 20,6 kg și are dimensiunile de 1363,6 x 858,7 x 277,8 mm. Asta înseamnă că îți va fi destul de dificil să îl muți de unul singur. Consumul ajunge la 245 W, dar având în vedere că îți vei crea practic o sală de cinema în propriul living, nici nu mă așteptam la un consum mai mic de atât.

Poze cu televizorul Samsung 60JU6000

Samsung 60JU6000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung are o diagonală de 152 cm, ceea ce înseamnă că este nevoie de o distanță semnificativă între utilizator și ecran. Distanța minimă recomandată de producător ar trebui să fie de 356 cm, de trei ori cât diagonala televizorului. Are o rezoluție Ultra HD, 3840 x 2160 pixeli, de 4 ori mai mulți pixeli decât rezoluția Full HD, ceea ce duce la o claritate impecabilă, imagini detaliate, ce asigură o experiență de vizionare excelentă. Culorile nu au fost nicicând mai vibrante ca acum, iar imaginile spectaculoase te vor cuceri din prima clipă.

De acum îți vei crea un spațiu de divertisment după gustul tău. Vorbim de un Smart TV, cu o interfață prietenoasă, cu care te vei familiariza extrem de ușor. Conținutul este ușor de accesat, chiar și de către cei mai puțin familiarizați cu tehnologia. Cu un meniu intuitiv, distracția începe de îndată ce pornești televizorul. Smart Hub îți pune la dispoziție conținutul dorit în cel mai scurt timp posibil și asta se datorează procesorului Samsung Octa Core. Televizorul are capacitatea de a executa mai multe activități în mod simultan. De exemplu ai posibilitatea de a căuta diferite informații în timp ce urmărești un film.

Ai o agendă încărcată? Cum ar fi ca în fiecare dimineață să îți verifici programul pe TV? De acum îți poți personaliza agenda pe televizorul Samsung astfel încât vei putea observa cu ușurință toate informațiile de care ai nevoie în ziua respectivă.

Iar în cazul în care ai nevoie de o pauză de relaxare și distracție, televizorul este pregătit și pentru acest aspect. De la aplicații de sport, de fitness, de gătit, la jocuri extrem de interesante și captivante. De toate acestea vei beneficia odată cu achiziționarea noului televizor.

Pe partea de sonorizare, modelul coreenilor vine cu un sistem audio 2CH(Down Firing + Bass Reflex), cu două ieșiri a câte 10 W. Sinceră să fiu mi-aș fi dorit o putere mai mare, dar această lipsă poate fi compensată cu ușurință cu un soundbar.

La capitolul conectivitate, televizorul dispune de o gamă bogată de porturi: 2 x USB 2.0, 3 x HDMI, un minijack căști, Slot CI+(Common Interface +), ce are capacitatea de a decodifica toate canalele operatorului TV, eliminând în felul acesta necesitatea receiverului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • rezoluţie Ultra HD,
  • design elegant,
  • Wi-Fi integrat,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.