Samsung 60J6200 – televizorul Full HD uriaș

Atunci când vine vorba de vizionarea TV, nimic nu se compară cu urmărirea filmelor preferate pe un ecran de mari dimensiuni, care să aducă acțiunea mai aproape de tine și să îți ofere acces la cele mai mici detalii. Samsung 60J6200 este unul dintre cele mai mari modele Full HD smart din momentul actual, fiind foarte atractiv pentru pasionații de filme și tehnologie. Totodată, e bine să ştii că televizorul are prețul de aproximativ 6599 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe modele Full HD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design premium foarte atractiv, fiind prevăzut cu finisaje metalice și având un profil îmbunătățit, extrem de subțire. Rama este și ea foarte subțire, scoțând și mai mult în evidență dimensiunile generoase ale ecranului. Inserțiile metalice și aspectul ultra slim oferă un aspect foarte elegant, în timp ce dimensiunile mari te fac să ai impresia că te afli la cinematograf. Suportul este dotat cu un picior decorativ, oferind o fixare bună și arătând în același timp foarte bine, iar modelul are dimensiunile de 1365.0 x 797.4 x 64.4 mm, așa că va umple la propriu livingul de conținut video.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 60J6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 152 de cm, fiind mai mult decât generos, iar imaginile au o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, claritatea atingând o valoare foarte mare. Pe ecranul mare vei putea observa foarte multe detalii, iar cadrele vor părea mai realiste. Modelul are un indice PQI pentru calitatea generală a imaginii de 600, ceea ce înseamnă că vei găsi integrate mai multe tehnologii de procesare a imaginii, printre care unele pentru stabilirea dinamică a contrastului, pentru redarea fluidă a cadrelor în mișcare, reglarea culorilor etc.

Sistemul audio este unul standard, resimțindu-se puțin nevoia unui sunet mai puternic, acest sistem având o putere de 20 W care, raportată la dimensiunile ecranului, nu are cel mai bun randament. Cu toate acestea, sunetul este clar, iar pentru procesarea lui sunt folosite tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Sound.

Funcțiile smart sunt asigurate de un procesor quad core și au fost upgradate la sistemul de operare Tizen. Acesta aduce noi aplicații, o interfață mult mai intuitivă și posibilitatea comutării rapide între conținutul online și cel TV. În același timp, conținutul accesat este memorat, așa că la următoarea utilizare îl vei putea găsi mult mai ușor. Aplicațiile rulează cursiv, fără lag și fără timpi lungi de așteptare, iar conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component. Interfața îți va oferi suport pentru redarea conținutului din surse externe și vei găsi și funcția Smart Share prin care să poți sincroniza conținutul de pe tabletă sau smartphone cu cel de pe televizor.

Modelul Samsung este un televizor ideal pentru  cei care își doresc un model de mari dimensiuni pentru camera de zi, care să ofere o experiență de vizionare aparte. Prețul mai mare se datorează tocmai dimensiunilor generoase, la o comparație cu media de pe piață fiind însă unul corect.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD de mari dimensiuni
  • funcții smart performante
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul estecam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.3
Conectivitate - 9.3

9.3

Cu o diagonală imensă

Samsung 60J6200 este un Smart TV, cu o diagonală impresionantă de 153 cm, ce te va cuceri prin eleganta si funcțiile sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.