Samsung 60H6200 – televizorul smart 3D cu ecran generos

În cazul în care vrei să beneficiezi de funcții smart și 3D pe televizor și apreciezi ecranele mari, o soluție ceva mai accesibilă ar fi să încerci un model de serie 2014. Acesta se va mișca ceva mai încet pe partea smart, dar îți va oferi în schimb o experiență de vizionare foarte atractivă. Samsung 60H6200 poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 6999 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor smart care în momentul lansării din 2014 s-a bucurat de o configurație de top, lucru vizibil și în momentul de față, când dotările rămân competitive. Aspectul problematic este reprezentat de funcțiile smart rămase ceva mai în urmă, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea în cazul în care acorzi mai multă atenție experienței de vizionare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Aspectul televizorului nu este foarte diferit față de cele de serie 2015, fiind la fel de elegant. Modelul este prevăzut cu un profil ultra-subțire și linii fine, care definesc un design minimalist. Ecranul este încadrat de o ramă subțire, așa că dimensiunile sale sunt foarte bine valorizate. Suportul este unul dintre aspectele diferite față de modelele actuale, fiind metalic și în formă de păianjen, cu picioarele în X. Televizorul are dimensiunile de 1365.0 x 797.4 x 64.4 mm și este foarte generos, ocupând centrul de atenție în orice living.

Poze cu televizorul Smart 3D

Samsung 60H6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală de 152 cm, iar rezoluția este de 1920 x 1080 pixeli, așa că raportul între dimensiuni și calitatea imaginii este foarte bun. Imaginile Full HD beneficiază de tehnologia Clear Motion Rate de 200 Hz, prin care cadrele în mișcare sunt fluidizate și completate pentru a fi mai interactive și a părea mai realiste. Culorile și contrastul au valori atractive, așa că per ansamblu experiența de vizionare este una complexă.

Tehnologia 3D completează pachetul de divertisment, așa că vei putea urmări filmele preferate într-o dimensiune specială. Efectul de adâncime este profund și te introduce complet în mijlocul acțiunii. Vei resimți însă o scădere a calității culorilor și contrastului față de 2D. Datorită funcției de conversie din 2D în 3D vei putea urmări tot conținutul preferat în 3D (filme, documentare, videoclipuri etc).

Imaginile sunt însoțite de un sunet de calitate, sistemul audio fiind dotat cu difuzoare cu o putere de 2 x 10 W și tehnologiile Dolby MS10 și DTS Premium Sound 5.1.

La nivelul dotărilor smart, televizorul beneficiază de un procesor Quad Core, dar care este prevăzut cu o interfață mai veche. Prin urmare, vei avea de-a face cu timpi de așteptare mai lungi, navigarea printre paginile din Smart Hub fiind ceva mai greoaie. Din acest punct de vedere, televizorul se prezintă ceva mai slab. Vei putea însă să navighezi în browser și să urmărești conținut video online direct pe ecranul televizorului, fără a mai conecta un PC.

La nivelul conectivității, televizorul beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte unul de tip Scart, video composite și component. Televizorul se poate conecta astfel la orice player, consolă, mediu de stocare sau PC, în timp ce conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul are și un tuner digital DVB-T, DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD generos
  • design elegant
  • funcții 3D
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.9
Conectivitate - 8.9

8.9

O alegere Smart

Samsung 60H6200 este un Smart TV 3D, cu o diagonală de 152 cm, potrivită pentru un living destul de mare, dar și pentru un utilizator pasionat de filme.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.