Samsung 58H5203 – televizorul Full HD de mari dimensiuni

Dacă te numeri printre utilizatorii care își doresc un televizor de o calitate mai bună decât cel vechi, iar trecerea să se facă simțită și în ceea ce privește dimensiunile, atunci modelul Samsung 58H5203 este pentru tine. Modelul Samsung are un preț de 3000 lei (verifică preț actualizat), preț care se datorează în mare parte ecranului de mari dimensiuni, la acest preț fiind dificil să găsești o diagonală la fel de mare însoțită de funcții smart. Contează însă și calitatea redării pe ecranul uriaș, în cazul de față fiind una care nu se remarcă prea mult.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul folosit de cei de la Samsung este cel clasic pentru seria de televizoare mid-range din 2014, deși prețul în cazul de față e ceva mai mare. E vorba de un design ce include o carcasă neagră din plastic, o ramă nu potrivit de subțire care încadrează ecranul și un suport plat, grosimea carcasei fiind una medie. Prin comparație cu modelele competiției, designul nu este cel mai atractiv. Modelul are însă dimensiunile de 1308.0 x 770.4 x 91.2 mm, impresionând prin faptul că este unul dintre cele mai mari.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 58H5203

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 147 de cm, așa că va umple cu siguranță camera, fiind nevoie de altfel de o cameră destul de mare pentru o experiență de vizionare echilibrată. Ecranul este Full HD, rezoluția fiind de 1920 x 1080 de pixeli. Imaginile au o calitate bună, trecerea fiind cu atât mai vizibilă în cazul în care nu ai mai avut de-a face cu un model Full HD până acum. În rest, reproducerea imaginilor nu se remarcă foarte mult, iar culorile sunt destul de strălucitoare și au un constrast bun.

Ai la dispoziție o serie largă de opțiuni de personalizare și mai multe moduri de vizionare (ex.fotbal, film etc) care reglează automat unele setări. Tehnologia Clear Motion Rate utilizată de coreeni pentru redarea imaginilor în mișcare are valoarea de doar 100 Hz, așa că nu vei avea parte de cele mai clare cadre. Prin urmare, ecranul este unul obișnuit, remarcându-se doar prin dimensiuni. Modelul este potrivit pentru cei care își doresc un televizor mare înainte de toate.

Modelul Samsung este dotat cu funcții smart, așa că se poate conecta la internet prin cablu sau wireless și îți va oferi acces la platforma Smart Hub. Deși nu este cel mai intuitiv, meniul oferă o experiență destul de fluidă, accesul la conținutul online putând atrage însă timpi ceva mai lungi de așteptare. Acest lucru se datorează, printre altele, folosirii unui procesor Dual Core.

Sistemul audio este asigurat de tehnologiile Dolby MS10 și DTS Sound, în felul acesta neavând probleme cu subtitrările. Difuzoarele au o putere de 20 W, așa că sunetul este destul de puternic.

Trecând acum la partea conectivității, modelul oferă 2 port-uri HDMI, 1 port Scart, 1 port USB 2.0 și o ieșire audio. Te vei putea conecta, astfel, la diverse dispozitive audio-video externe.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Ecran de mari dimensiuni
  • Sunet de calitate
  • Funcții smart,
  • rezoluție Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8.5
Conectivitate - 8.4

8.5

Cu o diagonală generoasă

Samsung 58H5203 este un Smart TV cu o diagonală extrem de generoasă, rezoluție Full HD, dar și un preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.