Samsung 55KU6672 – pentru o experiență vizuală magică

Printre plăcerile multora dintre noi se numără aceea de a ne relaxa uitându-ne la filme și serialele preferate. Ne place să ne admirăm personajele mult iubite redate în imagini clare, să ne lăsăm prinși și surprinși de experiențe vizuale magice, toate acestea pe un fundal sonor de calitate. Acestea și multe alte ”răsfățuri” ne sunt oferite de televizorul LED Samsung 55KU6672 cu ecran curban și funcții atractive, creat parcă pentru a fi aliatul nostru în savurarea plăcerilor mediatice. Reducerea de care se bucură în această perioadă este una destul de mare pentru că, în magazinele eMAG, prețul său este de aproximativ 4799 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și evoMAG.

Până la a-i descrie punctual caracteristicile tehnice, trebuie să amintim puțin despre aspectul său exterior și anume despre design-ul care, așa cum ne-au obișnuit cei de la Samsung, combină eleganța clasică cu modernitatea. Ramele subțirele care încadrează perfect ecranul sunt de culoare gri, ceea ce-i oferă un aer fresh, modern și-l recomandă pentru camerele mobilate și utilate minimalist, zugrăvite în alb.

Pentru că are o diagonală destul de mare (138 cm), se pretează la a fi așezat într-o încăpere spațioasă, probabil un living (căci acolo se strânge toată familia pentru a se uita la televizor). Suportul pe care se sprijină (în formă de T) este suficient de stabil încât să-l poziționeze fără grija că s-ar putea… dezechilibra. Dacă nu vrei să-l așezi pe o comodă TV și preferi să-l pui pe unul dintre pereții camerei, atunci e bine să știi că te poți ajuta de suportul VESA (400 x 400). Cât privește dimensiunile sale acestea sunt destul de generoase, 1096,3 x 710,5 x 334,0 mm (cu stand), ceea ce impun să ai un ajutor la montarea sa.

Poză cu Samsung 55KU6672

Samsung 55KU6672

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum am notat și la începutul acestui review, ce îl recomandă pe Samsung 55KU6672, sunt imaginile la o rezoluție de patru ori mai mare decât a televizoarelor Full HD, adică 4K, culorile vii, cât se poate de realiste, luminozitatea optimă, detaliile surprinzătoare, contrast îmbunătățit. Altfel spus, conținutul vizual redat de modelul Samsung te va surprinde în mod plăcut, încă de la prima acționare a butonului de pornire. Aceste imagini captivante sunt îmbunătățite datorită unor tehnologii și caracteristici speciale. Iată care sunt acestea:

  • tehnologia Active Crystal Color – care are la bază o sursă de lumină albastră și un înveliș de fosfor de culoare verde și roșu, reușind să redea o lumină la o puritate ridicată și o gamă largă de culori naturale și bogate;
  • Ultra Clean View – analizează conținutul folosind un algoritm avansat de filtrare și reducere a zgomotului de fundal;
  • UHD Upscaling în patru pași – îmbunătățește modul de redare a conținutului video (jocuri, de exemplu);
  • Auto Depth Enhacer – sunt aplicate diferite niveluri de îmbunătățire a contrastului, pentru diverse zone și obiecte de pe ecran, pentru a oferi imagini de o mai mare profunzime;

Alte caracteristici superioare de imagine sunt Motion Rate 100, PQI 1600, HDR Pro, Auto Motion Plus, Film Mode.

Să nu uităm de sistemul de operare Tizen care optimizează performanța notabilă a televizorului, asigurând o navigare rapidă și intuitivă pentru accesul la canalele TV, dar și pentru aplicațiile Smart.

Imaginile de calitate superioară necesită o sonorizare pe măsură

Și au parte de sunet de excepție, pentru că televizorul  este dotat cu un sistem audio Stereo, cu două ieșiri de 10W și caracteristici superioare de sunet: Dolby Digital Plus, DTS, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect, BT Headset Support. Astfel, te poți uita la filmele și emisiunile preferate bucurându-te de un sunet clar, chiar și atunci când volumul este la maxim. Mi-ar fi plăcut totuși să vină cu un sistem ceva mai puternic, ținând cont că discutăm despre un model cu o diagonală atât de generoasă. Totuși, acest neajuns poate fi rezolvat cu un soundbar.

Pentru a te ajuta să beneficiezi de conținutul tău favorit din orice tip de sursă externă, televizorul este dotat cu multiple posibilități de conectare, asta pe lângă LAN și Wi-Fi-ul integrat: slot CI+, ieșire audio digitală, 2 intrări USB, intrare Video Composite, intrări component, 3 porturi HDMI. Așa poți să-ți creezi propriul spațiu de divertisment, în propria locuință!

Este cert: modelul Samsung este creat special pentru cei care-și respectă plăcerile și își doresc un produs de calitate. Pentru imaginile sale deosebite la o rezoluție surprinzătoare (3840 x 2160), diagonala generoasă, funcțiile Smart, TV-ul coreenilor  rămâne o achiziție de top în acest an, mai ales acum, când prețul i-a intrat la apă!

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • Smart TV
  • diagonală de 138 cm
  • ecran curbat
  • 4K

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Imagine - 9.3
Conectivitate - 9.5

9.4

O alegere inspirată

Samsung 55KU6672 este un televizor Smart, cu rezoluție 4K, ce are o diagonală imensă, numai bună pentru un living cu o suprafață generoasă.

Vezi în magazin
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.