Samsung 55K6372 – pentru o experiență vizuală uluitoare

Trăim vremuri în care producătorii de televizoare se întrec care mai de care în a scoate pe piață produse de top, modele  gândite și create astfel încât să ofere cumpărătorilor nu doar o experiență vizuală uluitoare, ci și funcții smart pe care, între noi fie vorba, cu toții le vizăm când vine vorba de un TV de actualitate!

La momentul acestui review, televizorul LED Curbat Smart Samsung 55K6372 Full HD, cu generoasa diagonală de 138 cm beneficiază, la eMAG, de o super reducere! Altfel spus, dacă-ți dorești acum acest model, vei scoate din buzunar 3199,99 lei în loc de 5749,99 lei(verifică preț actualizat), ceea ce, având în vedere dotările acestui TV, e destul de avantajos.

Descoperă atuurile Samsung 55K6372

Da, e un model tip LED curbat din gama 2016, însă nu aceasta este singura sa caracteristică deosebită. Designul modern, caracteristicile superioare ale imaginii, rezoluția de 1920*1080 Full HD care scoate în evidență calitatea imaginilor redate în cel mai mic detaliu, funcțiile inteligente, funcția de monitor, sistemul audio Dolby Digital Plus și alte câteva lucruri importante, sunt elementele principale care vor atârna balanța în favoarea achiziției acestui TV. Să le luăm pe rând:

Design premium

De regulă, televizoarele cu ecran curbat denotă un plus de eleganță, modernitate și autenticitate. Practic, ai în fața ochilor altceva decât până acum, mai ales dacă nu ai mai avut o experiență similară și nu ai mai deținut un TV cu ecran curbat. În cazul modelului aici de față, vei vedea că exteriorul elegant de culoare neagră și rama ultrasubțire a ecranului sunt completate perfect de rezoluția imaginii, accesul intuitiv la toate sursele de conținut, funcțiile Smart și sunetul puternic și captivant.

Dacă ai un living rezonabil ca mărime, atunci Samsung 55K6372 cu a sa diagonală de 55 inch/138 cm se va integra perfect în decor și-ți va pune la dispoziție o  experiență superioară de vizionare. Modelul are un stand integrat iar dacă dorești să-l suspezi de unul dintre pereții camerei, e bine să știi că e compatibil cu suportul standard VESA.

Mai jos găsești și modelele din aceeași gamă, ce au diagonale diferite:

Bine de știut:

  • Dimensiunile (cu stand): 1240*293*788.6 mm
  • Greutatea (cu stand): 17.1 kg
  • Dimensiunile (fără stand): 1240*98*722.7 mm
  • Greutatea (fără stand): 15.4 kg

Poză cu Samsung 55K6372

Samsung 55k6372

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

O nouă experiență vizuală

Și nu doar nouă, ci și incredibil de reală! Iată principalele detalii sau caracteristici care stau la baza confortului tău visual: ecranul curbat tip LED Backlight care poate afișa imagini Full HD clare, în culori vii, diagonala generoasă, rezoluția Full HD de 1920*1080 pixeli, raportul de  aspect al imaginii de 16:9, caracteristicile superioare de imagine – HyperReal Engine, Micro Dimming Pro, Motion Rate 100, PQI 800, Wide Colour Enhacer, Auto Depth Enhacer.

Grație ecranului curbat vei fi plasat exact în mijlocul acțiunii. Vei beneficia de un câmp de vizualizare mai larg și de o distanță de vizualizare unitară față de poziția ta preferată, comparativ cu un ecran plat.

Se pare că filmele și programele TV preferate îți vor fi prezentate într-o lumină complet nouă! Cât privește distanța de vizionare recomandată, aceasta este de 2.5 m.

Care-i treaba cu acele caracteristici superioare de imagine prezentate anterior?

Auto Depth Enhancer are rolul de a aplica niveluri de contrast variate în diverse zone ale ecranului, cu scopul de a da imaginii mult mai multă profunzime.

Ultra Clean View este prezentă pentru a analiza conținutul afișat utilizând un algoritm avansat pentru a filtra, dar și pentru a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Indiferent dacă sursa video este sau nu Full HD, imaginea va fi una de top!

Cât privește Micro Dimming Pro, această funcție produce tonuri mai intense de negru și nuanțe mai pure de alb ceea ce oferă claritate perfectă și un contrast uluitor al imaginii. Cu alte cuvinte, detaliile devin nu doar vizibile, ci aproape perfecte!

Wide Colour Enhancer  – utilizează un algoritm foarte avansat, pentru a îmbunătăți dramatic calitatea imaginii și reliefează detaliile ascunse în timp ce prezintă culorile exact așa cum au fost concepute de către producator.

Imaginează-ți cum e să accesezi super repede toate sursele de conținut!

Noua interfață intuitivă Samsung Smart Hub optimizează performanța acestui Smart TV și îi asigură un timp mic de pornire și un singur punct de acces rapid la Live TV dar și la diverse aplicații, jocuri, etc.

Cel care menține viteza televizorului la un nivel superior este procesorul Quad Cor . Grație lui, Smart TV-ul reacționează instantaneu la comenzi iar aplicațiile care rulează funcționează la standarde optime. De asemenea, acesta permite viteza necesară pentru a te bucura de multitasking, cu ecranul Multi-Link.

Smart Tv-ul se laudă cu sistemul de operare Tizen care practic îi optimizează performanțele, asigurând timpi mai mici de pornire și acces mai rapid la Live TV și la aplicațiile preferate (exact ce-ți povesteam mai sus!)

Mobil/PC+Smart TV=super combinația căreia nu poți să-i reziști

Smart View de la Samsung – convergență uimitoare și conectivitate simplă, cu cele mai multe dispozitive personale.

Ai posibilitatea să creezi un sistem integrat între mobilul sau PC-ul tău și televizor prin care poți să vizualizezi conținutul la dimensiunea și claritatea potrivite , pe super ecranul acestui Smart TV, în vreme ce mobilul sau PC-ul tău își îndeplinesc celelalte funcții.

Nu mai ai nevoie de cabluri ca să te conectezi la internet!

Gata! S-a terminat cu căblăraia întinsă prin tot livingul. Rețeaua LAN wireless integrată a acestui model de la Samsung permite conectarea la internet a TV-ului fără a avea nevoie de cabluri.

Îți oferă tot ce-ți trebuie în materie de divertisment

Și asta pentru că beneficiază de ConnectShare, prin care poți viziona conținut variat, prin simpla conectare a stick-ului USB sau a HDD-ul direct la TV.

În plus:

Smart Tv-ul coreenilor este dotat cu un tuner digital încorporat (DVB-T, DVB-C), împreună cu slotul CI+ care ajuta la recepționarea transmisiilor TV digitale sau HDTV fără a avea nevoie de decodorul extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu. De asemenea, are trei porturi HDMI si două intrări USB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran curbat
  • diagonală generoasă
  • Smart TV

Contra:

  • nu este 4K

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 8.9
Conectivitate - 9

9

O alegere inspirată

Acest model de Smart TV de la Samsung ți se potrivește de minune dacă: îți dorești o experiență vizuală deosebită, cauți un TV cu ecran curbat, diagonală mai mare de 100 cm și funcții Smart și dacă apreciezi un design elegant.

Vezi în magazin
User Rating: 3.06 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.