Samsung 55JU7500 – televizorul de serie de top

Seria JU7500 este una dintre cele mai apreciate din 2015 pentru Samsung, coreenii reușind să acopere toate cerințele actuale pentru un televizor. Samsung 55JU7500 are o diagonală de 138 de cm și are un preț de aproximativ 8899 lei(verifică preț actualizat), fiind cu adevărat unul de top și din acest punct de vedere.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul televizorului este unul foarte elegant, fiecărui nivel fiindu-i acordată atenția cuvenită. Astfel, televizorul reușește să atragă atenția asupra ecranului la propriu, datorită curburii. Aceasta determină liniile generale ale designului, linii care devin contrastante atunci când privim colțurile ascuțite ale ecranului sau piciorului de la suport. Rama are finisaj metalic și este foarte subțire, fără a distrage atenția de la acțiune. Modelul are dimensiunile de 1238.5 x 715.3 x 113.7 mm, așa că va ocupa cu siguranță centrul atenției în camera de zi.

Poze cu televizorul Smart 3D UHD

Samsung 55JU7500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de 138 de cm reușește să pună foarte bine în valoare rezoluția de 3840 x 2160 pixeli și calitatea contrastului și a culorilor. Modelul are un indice PQI pentru calitatea generală a imaginii de 1400, fiind poate cel mai performant. Întrucât conținutul 4K nativ este mai greu de găsit, ecranul este dotat cu tehnologia UHD Upscaling care aduce la un nivel apropiat de UHD imaginile de calitate mai slabă, ce provin din alte surse.

Upscale-ul se face foarte eficient, fără a interveni asupra culorilor. Tehnologiile pentru reglarea contrastului și a culorilor sunt avansate, rezultatele fiind cu adevărat surprinzătoare. O caracteristică proprie ecranelor curbate este imersivitatea ridicată, aceasta introducându-te în mijlocul acțiunii și bazându-se atât pe curbura ecranului, cât și pe tehnologiile care mențin uniforme pe toată suprafața ecranului  efectul de adâncime, luminozitatea și contrastul.

Ecranul beneficiază și de funcții 3D, așa că poți considera că ai un mini-cinematograf chiar la tine acasă. Filmele 3D sunt redate la un contrast la fel de bun ca în cazul 2D, iar culorile își păstrează naturalețea. Ai la dispoziție și conversia din 2D în 3D, putând să urmărești mai interactiv filmele preferate. Modelul nu vine însoțit de ochelari 3D, așa că trebuie să îi cumperi separat.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi un sistem de operare nou, care face navigarea veche să pară cu adevărat arhaică, în timp ce interfața nouă accesibilizează meniurile și conținutul, așa că vei găsi și deshide mai ușor aplicațiile. Găsești toate aplicațiile preferate, de la Facebook, Twitter și Skype și până la YouTube și jocuri, conținutul video online fiind la un click distanță.

La nivelul conectorilor există 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component. Legătura cu interfața se face instant și vei beneficia în plus de asistență pentru redarea conținutului de pe dispozitivele externe, conexiunea la internet putându-se stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K cu indice PQI de 1400
  • funcții smart și 3D atractive
  • conectivitate extinsă
  • design foarte elegant

Contra:

  • prețulnu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Dasign - 9.1
Display - 9.3
Conectivitate - 9.4

9.3

O alegere extraordinară

Samsung 55JU7500 este un televizor creat special pentru utilizatorii cei mai pretențioși, care vor să beneficieze de calitatea cea mai înaltă atunci când vine vorba de dispozitivele smart.

Vezi detalii
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.