Samsung 55JU7000 – televizorul ideal pentru distracție

Samsung 55JU7000 este unul dintre modelele de top ale celor de la Samsung, acesta beneficiind de toate tehnologiile noi pentru 2015. Îmbinând un ecran generos cu imagini de calitate și funcții smart și 3D, televizorul va deveni centrul tău pentru divertisment. Are un preț de aproximativ 7999 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe modele ale coreenilor pe 2015.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Televizorul are un design ultra modern, fiind foarte subțire și având o construcție metalică. Rama și standul sunt argintii, având marginile metalice, iar rama este una foarte subțire, punând foarte bine în evidență dimensiunile ecranului. Modelul are dimensiunile de 1242.6 x 718.3 x 67.4 mm, raportul dintre diagonală și grosime fiind unul cu adevărat impresionant.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 55JU7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 de cm, fiind destul de mare pentru a oferi o experiență de vizionare UHD ca la carte, fiind totodată iluminat pe margini prin LED-uri, acest lucru permițând profilul foarte subțire. Imaginile sunt redate la o rezoluție 4K de 3840 x 2160 pixeli și sunt procesate în detaliu pentru a cuprinde cât mai multe detalii realiste. Se remarcă astfel printre altele tehnologia Peak Illuminator care crește luminozitatea chiar și în zonele cele mai întunecate, tehnologia UHD Upscaling pentru alinierea tuturor imaginilor, indiferent de calitatea lor, la nivelul 4K, tehnologia Micro Dimming Pro pentru contrast sau PurColor pentru redarea culorilor.

Este de remarcat efortul făcut pe partea de contrast și culoare, sistemul excelent de reglare a tonurilor de negru oferind rezultate bune atât în redarea culorilor, cât și în crearea unui efect de adâncime a imaginii. Toate tehnologiile avansate integrate oferă ecranului un indice PQI pentru calitatea generală a imaginii de 1300, ceea ce îl plasează foarte bine în fața altor modele.

Funcțiile 3D completează experiența de vizionare la nivel optim, oferindu-ți posibilitatea de a urmări filmele preferate și în 3D, ca la cinematograf. Imaginile își păstrează un contrast bun și sunt redate fără prea mult efect de ghost.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi întâi de toate noul sistem de operare Tizen. Acesta este adaptat pentru televizoare, așa că are un suport special pentru aplicații, un meniu mult mai intuitiv și oferă acces rapid la conținut. Funcțiile smart sunt susținute de un procesor Quad Core care oferă o experiență smart foarte fluidă, fără timpi lungi de așteptare și fără blocări. Vei putea să navighezi în browser, să urmărește filme și videoclipuri online, să te joci sau să postezi pe rețelele de socializare, la fel ca pe smartphone sau tabletă.

În ceea ce privește conectorii, ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component. Interfața te va ajuta să conectezi rapid dispozitivele externe și să faci schimbul sau redarea de conținut, iar conexiunea la internet se poate stabili prin wireless sau cablu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K foarte subțire
  • tehnologii avansate de procesare a imaginii
  • funcții smart și 3D atractive

Contra:

  • prețulnu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.3
Conectvitate - 9.3

9.3

O alegere Smart

Samsung 55JU7000 este un televizor pentru utilizatorii mai pretențioși, care își doresc să beneficieze de o experiență 4K spectaculoasă și funcții smart și 3D avansate.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.