Samsung 55JU6770 – un Smart TV, Ultra HD, cu o diagonală imensă

Samsung 55JU6770 este unul dintre cele mai noi televizoare ale gigantului corean, ce vine echipat cu sistemul de operare Tizen. Noua platformă a fost concepută pentru a oferi o experiență de divertisment integrat, simplificat și eficient. Televizorul îl găsești în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 7599 lei(verifică preț actualizat), dar am observat că este prezent și în promoțiile magazinului, ceea ce înseamnă că ai șanse să îl prinzi la un preț mult mai bun.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un televizor extrem de elegant, Ultra Slim, cu ecran curbat și un panou foarte subțire. Aspectul rafinat reușește să te cucerească din prima clipă. Vorbim de un televizor cu o diagonală generoasă, ce se va potrivi unui living pe măsură. Îmi place că producătorul a lucrat și la partea suport, integrându-l în aceeași poveste cu linii subțiri și elegante. Consumul televizorului ajunge la 76 W, ceea ce înseamnă mai puțin decât un bec clasic.

Dimensiunile televizorului sunt destul de mari, de 1342 x 850 x 206 mm și cântărește 19,1 kg, ceea ce înseamnă că va trebui să-i asiguri o suprafață generoasă, pentru a-l poziționa. Având în vedere că modelul este compatibil VESA, este bine de știut că îl poți monta chiar și pe un suport TV de perete în cazul în care îți dorești să economisești ceva spațiu.

Poze cu Samsung 55JU6770

Samsung 55JU6770

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește partea tehnică, îți pot spune că avem de-a face cu un televizor ce are o diagonală de 139 cm și o rezoluție Ultra HD, cu 3840 x 2170 pixeli, ceea ce înseamnă de 4 ori mai mulți pixeli față de modelele cu rezoluție Full HD. Imaginile sunt susținute de diferite tehnologii, ce susțin claritatea imaginilor, dar și naturalețea lor. Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade, ceea ce înseamnă că din orice unghi te vei uita, claritatea imaginii nu este afectată. Indicat ar fi ca înainte de a te hotărâ că îți dorești acest TV să faci și câteva măsurători pentru a te asigura că este potrivit pentru spațiul în care te-ai gândit să îl amenajezi. Mai exact asigură-te că distanța dintre locul în care este montat TV-ul și locul în care tu te vei așeza să privești programele preferate este de cel puțin 3 ori cât diagonala televizorului.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri a câte 10W, ce asigură o calitate și o claritate extraordinară, chiar și atunci când volumul este la maxim. Recunosc că mi-aș fi dorit să fi văzut un sistem mult mai puternic integrat în acest televizor, dar până la urmă această situație poate fi remediată ușor cu un soundbar.

Modelul Samsung este un Smart TV, cu sistem de operare Tizen, așa cum spuneam și mai devreme, ce oferă un conținut distractiv și educativ pentru fiecare categorie de vârstă. De la aplicații culinare, pentru fitness și până la jocuri interactive pentru copii. Platforma Tizen are capacitatea de a căuta în mod automat dispozitivele Samsung din apropierea TV-ului și să se conecteze la ele, cu scopul de a permite transferul de conținut de pe un device pe celălalt.

Tunerul digital integrat te va scăpa de acel receiver inestetic, permițându-ți să urmărești posturile HD, fără a plăti un abonament digital câtre operatorul de servicii TV.

La capitolul conectivitate, televizorul vine cu o gamă extrem de bogată de porturi: Wi-Fi integrat, 3 porturi USB 2.0, o intrare video composite și 4 porturi HDMI(destul de multe, ceea ce înseamnă că îți poți conecta consola, laptopul, blu-ray-ul în mod simultan și tot îți mai rămâne unul liber.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra slim,
  • preț accesibil,
  • Smart TV
  • Ultra HD,
  • diagonală de 139 cm

Contra:

  • sonorizarea putea fi ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Imagine - 9.8
Conectivitate - 9.6

9.8

O alegere premium

Samsung 55JU6770 este un Smart TV cu ecran curbat, ce are o diagonală imensă, potrivită pentru o cameră pe măsură. Distracția începe chiar acum cu noul TV.

Vezi detalii
User Rating: 4.58 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.