Samsung 55JU6670 – bucură-te de natură în sufrageria ta

Posibilitatea de a avea în locuinţa ta o fereastră către orice colţ al lumii a fost ţinta dezvoltatorilor în materie de televizoare. Având în vedere ultimele descoperiri, aceştia sunt pe cale să se apropie de acest target datorită lansării pe piaţă a unor produse din ce în ce mai performante. Este cazul şi celor de la Samsung care îţi aduc acum în atenţie un Smart Tv numit Samsung 55JU6670, un Smart Tv care îţi garantează o experienţă unică. Punând în cântar toate funcţiile şi toate caracteristicile, nu mai rămâne decât să decizi dacă aceasta este soluţia de care ai nevoie şi device-ul de care ai nevoie în locuinţa ta şi dacă merită preţul de aproximativ 7299 lei(verifică preț actualizat) la care îl poţi achiziţiona.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Cu un design modern dar, în acelaşi timp, şi elegant, acest produs se încadrează perfect în orice sufragerie sau în orice locuinţă ai dori să îl instalezi, dar cel mai important este că se pliază perfect fiecărui utilizator şi stilului de viaţă al acestuia. Detaliul cel mai important legat de aspect este prezenţa ecranului curbat, un ecran care te transpune din confortul locuinţei direct în centrul acţiunii, fie că vorbim despre un film, documentar sau joc. Acest lucru se datorează şi altor funcţii şi caracteristici ce însoţesc forma, fie că vorbim despre caracteristicile constructive şi, în acest caz, de diagonala de 138 cm, fie că facem referire la caracteristicile funcţionale.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 55JU6670

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ajungând în acest punct al analizei, trebuie menţionat faptul că prin intermediul acestui Smart TV vă puteţi bucura de o calitate a imaginilor apropiată celei reale. Datorită prezenţei unui motor grafic UHD de la Samsung, te poţi bucura de această rezoluţie a imaginilor sau de o calitate similară acesteia, indiferent dacă sursa semnalului nu este una UHD.

Studiind în amănunt funcţionarea sa, trebuie să începem de la baza acestuia şi anume de la fundaţia care este dată de prezenţa unui procesor puternic Quad Core care va face faţă fiecărei provocări la care vei supune acest device. Prezenţa sa va fi simţită şi în momentul în care doreşti să rulezi unele jocuri, atât din meniu, cât şi în cazul conectării unor console, gamepad-uri sau aplicaţii mobile.

Dacă vei dori să rulezi un fişier de pe un suport de memorie extern sau de pe un laptop, poţi utiliza cele 4 porturi HDMI sau porturile USB 2.0 prezente în spatele acestuia. Trecerea de la un mod de funcţionare la altul se poate face foarte uşor precum schimbarea unui canal Tv, iar în cazul în care revii la filmul sau videoclipul urmărit, acesta va fi reluat de la punctul de unde ai schimbat.

Nevoia de a fi informat în fiecare dimineaţă, înainte de a pleca la serviciu, te făcea până acum să porneşti laptopul, smartphone-ul şi pe urmă televizorul, dar acum ai tot ce îţi trebuie într-un singur device. Sincronizarea smart Tv-ului Samsung cu alarma setată la smartphone îţi garantează pornirea acestuia şi afişarea tuturor datelor necesare. Daca mai adăugăm si faptul ca datorită prezenţei plăcii integrate Wi-Fi puteţi accesa orice site de pe internet, de dăm seama că avem de a face cu un televizor complet.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • o tehnologie de ultimă generaţie,
  • experienţă unică în materie de imagine şi vizionare
  • numeroasele funcţii, caracteristici şi aplicaţii existente

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.7
Conectivitate - 9.4

9.5

Cu o diagonală generoasă

Samsung 55JU6670 este un Smart TV ce impresionează prin performanțe, dar mai ales prin diagonala sa generoasă, de 138 cm.

Vezi detalii
User Rating: 4.85 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.