Samsung 55JU6510 – televizorul UHD curbat alb

Dispozitivele albe au avantajul de a se distinge din prima față de cele clasice pe negru și de a avea un aspect mult mai elegant. Așa se întâmplă și în cazul modelului Samsung 55JU6510, televizorul de vârf din seria JU6510. Cât priveşte costurile aferente acestui model, televizorul are un preț de aproximativ 7599 lei(verifică preț actualizat), destul de scumpar spune unii, însă având în vedere performanțele sale, putem spune că și-l merită pe deplin.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design special, acesta lăsând impresia că imaginile plutesc la propriu în cameră. Curbura este astfel pusă în evidență foarte bine de carcasa albă și suportul scund. Modelul măsoară 1238.5 x 717.4 x 98.3 mm, așa că va reuși cu siguranță să devină punctul de atracție principal în cameră, finisajele metalice oferind un aspect premium foarte elegant

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 55JU6510

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 138 de cm și este încadrat de o ramă subțire, imaginile fiind redate la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și având o claritate foarte bună. Datorită UHD Upscaling, chiar și imaginile de calitate inferioară sunt aduse la un nivel apropiat de cel 4K. Indicele PQI folosit de cei de la Samsung pentru a măsura calitatea generală a imaginilor are valoarea de 1100, acest lucru arătând că există o serie destul de mare de tehnologii pentru prelucrarea culorilor, contrastului, luminozității etc.

Găsim printre altele tehnologia Micro Dimming Pro pentru setarea contrastului, tehnologia Auto Motion Plus pentru redarea cadrelor în mișcare sau tehnologia PurColor pentru redarea fidelă a culorilor. Se remarcă de asemenea tehnologia Auto Depth Enhancer, cu rolul de a crește efectul de adâncime a imaginii, astfel că te vei simți mereu în mijlocul acțiunii și vei avea o perspectivă mai amplă asupra personajelor. Printre funcțiile disponibile se numără și cea Multi Screen, așa că vei putea urmări mai multe programe în același timp în diferite zone ale ecranului sau urmări un film în timp ce cauți ceva pe internet etc.

Sistemul audio este unul destul de slab pentru un vârf de serie din 2015, având o putere de doar 20 W. Există totuși tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1 care mai compensează pe partea de calitate a sunetului.

Funcțiile smart sunt foarte atractive, fiind unul dintre punctele forte ale televizorului. Acestea sunt susținute de un procesor Quad Core care asigură o fluiditate ridicată la navigare, în timp ce interfața nouă Tizen vine cu un meniu mult mai intuitiv, aplicații noi și o trecere rapidă de la un tip de conținut la altul. Vei găsi de asemenea aplicații pentru toți membrii familiei, astfel încât televizorul va deveni centrul pentru distracție. Vei putea să folosești în același timp televizorul pe post de agendă, acesta amintindu-ți evenimentele importante și ajutându-te să îți stabilești un program.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, conexiunea la internet putându-se stabili și wireless. Vei putea astfel să conectezi console de joc, playere Blu-ray, sisteme audio externe etc.

Modelul Samsung este un televizor premium, care păstrează un nivel ridicat de calitate în mai toate aspectele. Sistemul audio este ceva mai slab, dar poți rezolva problema prin conectarea unuia extern,  per ansamblu modelul fiind foarte atractiv.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini de calitate 4K
  • ecranul de dimensiuni decente
  • funcții smart foarte atractive

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.4
Conectivitate - 9.5

9.4

O alegere Smart UHD

Samsung 55JU6510 este unul dintre modelele de anul acesta cu o diagonală generoasă, ce impresionează prin imagini spectaculoase, dar și prin funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.