Samsung 55JU6500 – tot ce ai nevoie într-un singur device

Indiferent de stilul de viaţă pe care îl ai, este nevoie de un mod de a fi informat în fiecare zi şi, în momentul în care începi o zi de muncă, să ai toate datele necesare. Pentru acest lucru nu trebuie să porneşti întotdeauna laptopul, ci este suficient să porneşti un Smart Tv care îţi poate oferi tot ce ai nevoie printr-o singură apăsare de buton. Este vorba despre un produs al celor de la Samsung care poate face toate aceste lucruri şi care se numeşte Samsung 55JU6500. Comparând toate funcţiile de care dispune şi făcând o analiză în amănunt a acestora, este singura modalitate de a şti dacă acest produs este ceea ce cauţi pentru locuinţa ta, dar, dacă eşti convins că da, trebuie să pregăteşti aproximativ 7299 lei(verifică preț actualizat), întrucât acesta este preţul la care îl poţi achiziţiona.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Acest Smart TV vine cu un design revoluţionar datorită formei curbate, o formă ce îţi asigură un unghi de vizualizare optim, indiferent de sufrageria în care se va afla. Tot datorită acestui detaliu vei simţi de fiecare dată că faci parte din mijlocul acţiunii ce are loc, indiferent de ce canal urmăreşti. Experienţa unei vizualizări de neegalat se datorează atât formei cât şi dimensiunii, întrucât vorbim despre un gabarit de 123.85 x 71.74 x 9.83 cm fără stand şi de o diagonală de 138 cm. Studiind produsul şi din punct de vedere funcţional, ce se poate observa este, în primul rând, caracterul Smart care îţi dă posibilitatea de a naviga fără probleme pe internet, variind astfel şi opţiunile de divertisment. Capacitatea de memorare a căutărilor va simplifica lucrurile, aducându-ţi în prim plan materialele cele mai căutate şi vizionate de tine, astfel având la îndemână tot ceea ce doreşti să urmăreşti.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 55JU6500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tot legat de funcţionalitate, te vei bucura de existenţa unor culori cât mai apropiate de cele din realitate datorită tehnologiei Pur Color, dar, mai mult, datorită celor 8 milioane de pixeli existenţi în cazul televizoarelor cu rezoluţie 4K.

Un alt aspect legat de performanţele pe care le oferă acest device modern sunt reliefate în momentul în care doreşti să urmăreşti un meci de fotbal alături de prieteni. Cauza acestei experienţe este dată de caracteristica specială Soccer Mode, dar şi datorită funcţiei Wide Colour Enhancer ce îmbunătăţeşte calitatea culorilor, cât şi datorită sistemului audio Dolby Digital Plus şi caracteristicilor DTS Studio Sound sau DTS Premium Sound 5.1 cu o ieşire de 20 W ce îţi oferă o experienţă asemănătoare cu cea de pe stadion.

Dacă ai descărcat un film sau dacă vrei să vizualizezi un conţinut de pe laptop, îl poţi conecta pe acesta sau suportul de memorie externă direct la televizor prin intermediul porturilor USB 2.0 sau HDMI şi să te bucuri în mod instantaneu de filmele, pozele sau muzica preferată. Având funcţia wireless integrată, vei putea avea acces şi la datele stocate pe platformele online sau pe conturile de email deţinute.

Concluzionând toate aspectele funcţionale, putem spune faptul că acesta dispune de numeroase funcţii, aplicaţii şi caracteristici ce ar dura foarte mult să le enumerăm, dar toate sunt legate de inima Smart TV-ului Samsung. Inima acestuia este reprezentată de un procesor Quad Core puternic care face diferenţa în momentul existenţei unor acţiuni multitasking.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • tehnologie modernă 4K de patru ori mai mare decât Full HD
  • existenţa numeroaselor funcţii pentru fiecare utilizare
  • posibilitatea de interconectare

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 9.8
Conectivitate - 9.7

9.8

O alegere UHD

Samsung 55JU6500 este unul dintre modelele de vârf de anul acesta ale producătorului corean, ce te va încânta prin designul său slim curbat, cât și prin funcțiile sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.