Samsung 55JU6480 – diagonală imensă și rezoluție 4K

Samsung 55JU6480 este un televizor Smart, cu o diagonală generoasă, ce s-ar potrivi unui utilizator cu o locuință spațioasă sau unui birou destul de mare. Îți pot spune că îl găsești în oferta eMAG la prețul de aproximativ 6599 lei(verifică preț actualizat), dar dacă îl prinzi la promoție, cu siguranță îl poți achiziționa la un preț extrem de convenabil.

Din punct de vedere al aspectului, cu siguranță ai văzut și alte modele Samsung din gama 2015 cu aceleași trăsături. Vorbim de un TV Ultra-slim, cu o ramă dintr-un plastic negru calitativ, ce se sprijină pe un suport ceva mai rafinat decât întâlneam la modelele din 2014. Pentru cei ce vor să facă ceva economie de spațiu, este bine de știut că modelul este compatibil VESA 400 x 400, ceea ce înseamnă că oferă și posibilitatea montării lui pe un suport TV de perete.

Dimensiunile sale sunt de 1242,6 x 763,4 x 267,5 mm și cântărește 17,3 kg, ceea ce înseamnă că ți-ar fi destul de dificil să îl muți de unul singur. Consumul este de 118 W, puțin mai mare față de alte modele, dar ca să îți faci o idee, acesta consumă aproape cât un bec clasic de 100 W.

Poze cu Samsung 55JU6480

Samsung 55JU6480

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un Smart TV cu Wi-Fi integrat(nu mai necesită achiziționarea unui adaptor), ce îți pune la dispoziție un conținut bogat de aplicații, potrivite pentru orice categorie de vârstă. Cu o interfață extrem de prietenoasă, noul Smart TV este foarte ușor de utilizat. Oferă posibilitatea partajării de conținut între dispozitivul mobil și marele ecran printr-un simplu clic. Filmările din vacanță le poți urmări împreună cu cei dragi pe noul TV. Cu siguranță impactul va fi altul. Televizorul utilizează noul sistem de operare Tizen, prima platformă open-source destinată televizoarelor de altfel, ce asigură un conținut adecvat fiecărei categorii de vârstă. Bucură-te de cele mai noi clipuri video de pe Youtube, dar de data aceasta pe un ecran atât de mare, încât vei avea senzația unui mini cinematograf în propria locuință.

Televizorul are o diagonală de 138 cm, ceea ce presupune că îl vei achiziționa pentru o cameră cu o suprafață foarte generoasă. Ca să fiu mai explicită, ai avea nevoie de o distanță minimă de 414 cm între locul în care este poziționat televizorul și colțul în care se așează privitorul. Cum calculezi? Simplu. Distanța trebuie să aibă de trei ori valoarea diagonalei.

Rezoluția TV-ului este Ultra HD, de 3840 x 2160, ceea ce s-ar traduce prin imagini spectaculoase, impecabile. Claritatea și detaliile sunt cuvintele definitorii atunci când discutăm despre acest model. Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade, din orice unghi ai privi, se va vedea la fel de clar. Poți aduna toată gașca de prieteni la un film bun, fără teama că cei ce vor sta mai în lateral nu vor vedea la fel de bine.

În ceea ce privește sonorizarea, televizorul vine cu două ieșiri a câte 10 W fiecare, ce dezvoltă un sunet clar, precis și destul de puternic. Recunosc, mă așteptam să vină cu un sistem mult mai puternic, dat fiind diagonala sa, dar acest aspect îl poți rezolva foarte ușor cu un soundbar.

Tunerul digital, prezent cam la toate televizoarele din generația nouă te va ajuta să te bucuri de posturile HD, fără a avea nevoie să optezi pentru pachetul de servicii digitale.

La capitolul conectivitate, televizorul vine cu o gamă foarte bine pusă la punct: o ieșire audio digitală, 3 porturi USB 2.0, o intrare video composite și 4 porturi HDMI(de aum poți lăsa conectate în mod simultan Blu-Ray-ul, Xbox-ul, laptopul și tot îți mai rămâne un port liber pentru un alt device).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Ultra slim,
  • Smart TV
  • Ultra HD,
  • diagonală de 138 cm

Contra:

  • sonorizarea putea fi ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Imagine - 9.5
Conectivitate - 9.8

9.6

O alegere premium

Samsung 55JU6480 este unul dintre modelele de vârf ale producătorului corean, ce te va cuceri prin imaginile spectaculoase, extrem de clare și bogate.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.