Samsung 55JU6440 – televizorul UHD premium

Samsung 55JU6440 este televizorul de vârf din seria JU6440, având ecranul cel mai mare. Modelul UHD propune o configurație foarte atractivă, care te va convinge că te poți bucura și acasă de o experiență de cinematograf. Are un preț de aproximativ 6399 lei(verifică preț actualizat), un preț ceva mai mare, dar care își merită fiecare leu.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Întrucât dotările sunt foarte performante, designul nu putea decât să le pună foarte bine în valoare, așa că televizorul beneficiază de un aspect foarte elegant. Acesta are un raport surprinzător între diagonală și grosime, demonstrând cât de compactă este tehnologia în ziua de azi. Ecranul este astfel foarte subțire, dimensiunile sale fiind de 1242.6 x 718.4 x 63.2 mm. Pentru o stabilitate bună, suportul este unul plat, remarcându-se totodată finisajele metalice de pe picior și ramă, care subliniază aspectul premium.

Poze cu televizorul Smart Ultra HD

Samsung 55JU6440

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 cm, fiind unul potrivit pentru redarea imaginilor UHD. Vei putea observa toate detaliile oferite de tehnologiile avansate aflate în spatele calității ridicate a imaginilor. Rezoluția este de 3840 x 2160 pixeli, fiind redați mai mult de 8 milioane de pixeli, iar imaginile fiind foarte clare. Claritatea este de 4 ori mai mare decât în cazul Full HD. Pentru că nu toate sursele sunt 4K, imaginile de calitate mai slabă vor fi aduse la o calitate apropiată de cea UHD, astfel încât întotdeauna să ai la dispoziție cadre detaliate.

Modelul are un indice PQI de 1000, plasându-se la mijloc în ceea ce privește tehnologiile disponibile. Printre tehnologii se găsesc unele pentru îmbunătățirea clarității, altele pentru creșterea contrastului, pentru redarea fidelă a culorilor sau pentru redarea cadrelor în mișcare. De asemenea, există chiar și o tehnologie care se ocupă de creșterea adâncimii imaginilor, creând un efect asemănător celui 3D. Acest lucru este posibil datorită contrastului ridicat stabilit prin Micro Dimming, care permite redarea unor tonuri foarte intense de negru.

La nivelul funcțiilor smart modelul prezintă un upgrade important, oferind o experiență net superioară celor din cazul seriilor anterioare. Întâlnim astfel un sistem de operare nou, gândit special pentru utilizarea TV. Sistemul Tizen optimizează astfel experiența de utilizare, fiind mult mai responsiv și mai intuitiv. Vei găsi butoane de navigare la îndemână, care îți vor oferi acces rapid la meniurile sau aplicațiile dorite. În același timp, trecerea de la conținutul online la cel TV se face instant, fără timpi de așteptare, iar la baza funcțiilor smart se află un procesor Quad Core performant.

În ceea ce privește conectorii, vei  găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, așa că vei putea conecta orice dispozitiv extern dorești pentru a extinde distracția. Ai la dispoziție, de asemenea, funcții dedicate redării de conținut direct de pe un stick USB sau partajării și sincronizării de conținut pe smartphone sau tabletă.

Vorbim de un televizor foarte atractiv pentru cei care își doresc să beneficieze de o experiență UHD competitivă. Prețul este destul de mare, dar modelul oferă la schimb o calitate premium care se observă atât la nivelul designului, cât și la nivelul imaginilor și funcțiilor smart.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ecran Full HD de mari dimensiuni
  • Sistem audio eficient
  • Funcții smart atractive

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9.6
Conectivitate - 9.4

9.4

O alegere UHD

Samsung 55JU6440 este un model cu o rezoluție Ultra HD, ce îți asigură imagini incredibil de clare, dar și funcții Smart pentru clipele de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: 4.16 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.