Samsung 55JU6000 – televizorul UHD cu design aparte

Samsung 55JU6000 este un televizor care atrage atenția prin faptul că, în ciuda faptului că este un model UHD lansat în 2015, designul său se îndepărtează de liniile care predomină pe piață. Găsindu-se la un preț de aproximativ 5899 lei(verifică preț actualizat), TV-ul este un model UHD de brand, disponibil la un preț bun raportat la situația actuală de pe piață. Televizorul are imagini de calitate foarte bună, funcții smart upgradate și un design aparte, așa că își merită pe deplin achiziția.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are astfel un design ce mizează pe stabilitate și o prezență ușor de remarcat. În acest sens, televizorul, deși are o construcție ultra slim, nu păstrează și o ramă foarte îngustă. Rama creează astfel un cadru care adaugă efect de adâncime și lasă impresia de robustețe. Pentru fixare modelul folosește un set de picioare laterale, stabilitatea fiind foarte bună, iar aspectul general fiind unul foarte elegant. Televizorul are dimensiunile de 1242.6 x 718.5 x 63.2 mm.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 55JU6000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 138 cm, așa că este destul de mare pentru a-și face simțită prezența și în același timp destul de mare pentru a putea reda calitatea UHD la capacitate maximă. Imaginile au o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, fiind de 4 ori mai clare și mai spectaculoase decât cele Full HD. Rezultatele sunt îmbunătățite folosind o serie de tehnologii de top, astfel că ecranul face upscale pentru toate imaginile, indiferent de sursă, așa încât întreg conținutul urmărit să aibă o claritate superioară. Pentru redarea exactă a culorilor este folosită tehnologia PurColour care optimizează nuanțele și procesează cei 8 milioane de pixeli.

Pentru reglarea acestora sunt folosite de 7 ori mai multe puncte de ajustare decât în mod obișnuit, culorile fiind mult mai bogate și mai rafinate. Contrastul se stabilește prin Micro Dimming Pro și atinge valori ridicate, tonurile de negru având o calitate foarte bună. Există de asemenea și o tehnologie pentru redarea cadrelor în mișcare, aceasta îndepărtând eficient blur-ul. Indicele de calitate generală a imaginii PQI de 800 cumulează tot aportul adus de tehnologiile menționate anterior și plasează televizorul în clasa mid-range de la Samsung.

Sunetul este unul standard, fără a ieși în evidență, sistemul audio integrat fiind același folosit și în cazul modelelor Full HD.

La nivel smart, Samsung a upgradat considerabil intefața, ajungând din urmă competiția. Vei găsi astfel un sistem de operare creat special pentru tv, care se mișcă mult mai bine și oferă un control mai intuitiv. Sistemul de operare Tizen vine cu o bară de meniu plasată mereu la îndemână, din care poți ajunge ușor la orice conținut dorești. De asemenea, conținutul a fost actualizat, așa că ai la dispoziție mii de aplicații și jocuri pentru întreaga familie, aplicațiile precum Facebook, YouTube sau Vimeo devenind deja considerate standard. Funcțiile smart merg mai departe și oferă o agendă zilnică personalizată, memorarea conținutului utilizat pentru recomandări și acces ulterior mai rapid, precum și sincronizarea instant a ecranului cu alte dispozitive smart.

La nivelul conectivității vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări component, putând asocia ușor orice dispozitive externe, precum consolele de joc, playerele Blu-ray, sistemele audio, PC-urile etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD de 138 cm
  • imagini de calitate foarte bună
  • funcții smart cu interfață Tizen
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9.5
Conectivitate - 9.6

9.5

O alegere Smart UHD

Samsung 55JU6000 este unul dintre modelele Smart din noua gamă pe 2015 a producătorului corean, cu o rezoluție UHD, pentru imagini impecabile.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.