Samsung 55JS8500 – televizorul smart 3D curbat

Samsung mizează foarte mult pe televizoarele curbate, acestea fiind dotate cu din ce în ce mai multe tehnologii performante și părând să îndepărteze treptat zvonurile care spun că ecranele curbate nu adaugă niciun plus de calitate imaginii. Samsung 55JS8500 este unul dintre cele mai complexe televizoare din seria pe 2015 a coreenilor, așa că merită toată atenția. Are un preț de aproximativ 11999 lei(verifică preț actualizat), depășind media pentru categoria din care face parte, dar în același timp plusând mult și pe partea de dotări.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul televizorului se remarcă prin faptul că este construit în jurul contrastelor, astfel carcasa neagră apare alături de un suport metalic argintiu, liniile ascuțite sunt îmbinate cu rotunjirile ecranului, iar rama subțire este pusă în contrast cu profilul ceva mai mare determinat de curbură. Suportul este plat, oferind un echilibru foarte bun, iar televizorul va ocupa cu siguranță un loc dominant în orice cameră, captând instant atenția și lăsând un aer modern și elegant atunci când nu este folosit.

Poze cu televizorul Smart SUHD

Samsung 55JS8500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 de cm, fiind versiunea cea mai mică din categoria celor adaptate într-adevăr pentru redarea 4K. Proporțiile ecranului sunt astfel potrivite pentru perceperea detaliată a imaginilor, iar curbura acestuia creează un efect foarte bun de imersivitate, plasându-te în mijlocul acțiunii. Datorită curburii, liniile vor părea să aibă o continuitate mai bună, iar perspectiva va fi accentuată, lăsându-ți impresia că living-ul se continuă cu imaginile de pe ecran.

Contrastul se stabilește prin intermediul unui Micro Dimming de calitate premium, imaginea fiind împărțită într-un număr dublu de blocuri pentru compararea tonurilor de alb și negru. Ecranul beneficiază de o gamă mult mai largă de culori, acest lucru datorându-se tehnologiei cu nanocristale. Tehnologia asigură în același timp o redare mai fidelă a culorilor, deși la calibrare e posibil să mai găsești unele distorsiuni. Calibrarea se face însă foarte ușor, meniul oferind acces la reglarea în detaliu a culorilor, luminozității, contrastului etc.

Upscale-ul are rezultate foarte bune, imaginile de calitate mai slabă fiind aduse la un nivel foarte apropiat de cel 4K. Indicele PQI pentru calitatea generală a imaginilor este de 1900, fiind poate cel mai mare din momentul actual în seriile Samsung, acest lucru demonstrând calitatea superioară a imaginilor.

Funcția 3D oferă cadre foarte realiste, la o calitate la fel de mare precum cele 2D. În felul acesta, te vei putea bucura de filmele preferate într-o experiență cu adevărat apropiată de cea de cinematograf, având în plus acces la reglarea setărilor după preferințe și conversia conținutului preferat din 2D în 3D.

Sistemul audio are o putere de 40 W și este de tip front firing, difuzoarele fiind plasate frontal. Sunetul are la bază tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi o interfață Tizen foarte fluidă, susținută de un procesor Quad Core, astfel încât vei putea naviga rapid în meniuri sau online,  accesul fiind intuitiv. Modelul este dotat cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, așa că vei putea conecta orice dispozitiv extern dorești. Wi-Fi-ul este integrat, așa că nu mai ai nevoie de adaptor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini 4K de calitate superioară, SUHD
  • funcții smart și 3D performante
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.5
Conectivitate - 9.4

9.5

O alegere Smart SUHD

Samsung 55JS8500 este un televizor care oferă poate cea mai impresionantă experiență de vizionare în momentul actual. Însoțit de funcții smart și 3D, acesta oferă un pachet complet pentru divertisment.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.