Samsung 55J6300 – televizorul Full HD de mari dimensiuni

Samsung 55J6300 este cel mai mare televizor din seria J6300, fiind potrivit pentru cei care vor să beneficieze de un ecran cât mai mare în living, care să ofere o vizibilitate excelentă și să facă scenele de film, sport sau de joc mult mai credibile. Are prețul de aproximativ 5699 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe modele Full HD din momentul actual.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design nou, updatat pentru 2015. Avem de-a face cu un model de vârf din serie, așa că, prin urmare, și calitatea este una foarte mare. Acest lucru este vizibil în primul rând la nivelul finisajelor metalice, rama foarte subțire și suportul acordând o notă elegantă și dinamică prin intermediul inserțiilor din metal. Modelul este disponibil în două nuanțe diferite de gri, iar în ceea ce privește dimensiunile de 1239.1 x 715.8 x 102.6 mm acestea acordă televizorului o prestanță bună, deși grosimea ceva mai mare a carcasei nu ajută prea mult la stabilirea unui aspect performant de actualitate.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 55J6300

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 138 de cm, fiind unul dintre cele mai generoase din seriile actuale Full HD. Imaginile cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli beneficiază de tehnologii întâlnite și în cazul modelelor UHD, având astfel o calitate foarte bună. Indicele PQI, care calculează calitatea generală a imaginilor contorizând tehnologiile disponibile pentru culoare, contrast, upscale, redarea mișcării și a adâncimii, are un nivel de 800.

La fel ca în cazul modelelor 4K, întâlnim tehnologia Micro Dimming Pro pentru stabilirea contrastului, Wide Color Enhancer  pentru culoare, Auto Depth Enhancer pentru redarea adâncimii și Auto Motion Plus pentru redarea mișcării. Rezultatele sunt totuși o idee mai puțin eficientă, lucru ce era de așteptat. Raportându-ne însă la nivelul Full HD, randamentul este unul foarte bun, imaginile având o calitate bună și redând culori fidele extrem de aproape de realitate, după ce ecranul este calibrat.

Funcțiile smart sunt și ele superioare celor anterioare, astfel că vei găsi un procesor Quad Core care va susține toate activitățile online, precum și procesarea imaginilor. Vei putea rula aplicații și jocuri, naviga în browser, urmări videoclipuri și seriale online, totul la o viteză bună și fără lag sau timpi lungi de așteptare. Cât privește conexiunea la internet, aceasta se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu.

Pentru că nici filmele și nici emisiunile sau jocurile nu au același farmec fără un sunet pe măsură, sistemul audio are o putere de 20 W și are la bază tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

În ceea ce privește posibilitățile de conectare a dispozitivelor exterioare, ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component. Pentru a te ajuta și mai mult, interfața îți oferă sprijin pentru sincronizarea conținutului cu alte dispozitive smart sau pentru redarea de conținut din surse externe.

Deși pentru un preț asemănător ai putea găsi un model UHD, acesta ar avea un ecran mult mai mic. Calitatea imaginilor, funcțiilor smart și a sunetului este una bună în cazul de față, așa că modelul acoperă foarte bine partea de creere a unei experiențe complexe de vizionare și își merită achiziția.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Full HD
  • funcții smart performante
  • sunet de calitate superioară
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Display - 8.5
Conectivitate - 8.7

8.7

Cu o diagonală generoasă

Samsung 55J6300 este un televizor cu funcții Smart, potrivit pentru cei care își doresc un televizor de mari dimensiuni pentru camera de zi.

Vezi detalii
User Rating: 2.95 ( 3 votes)

4 comentarii

  1. Am vazut in Altex modelul de 48″ si are 800 PQI real …. se vede foarte fluent orice imagine . Acesta de 55 se vede la fel de fluent ???

  2. este fhd sau Uhd ??? In titlu este Fhd iar la pareri Pro este un 4K ( Uhd) :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.