Samsung 55J6200 – televizorul smart Full HD generos

Samsung 55J6200 este acel gen de televizor care te face să vezi realitatea altfel. Ecranul performant de mari dimensiuni îți arată detalii care în mod obișnuit îți scapă din vedere, oferindu-ți o perspectivă mult mai amplă asupra acțiunii. Are un preț de aproximativ 4499 lei(verifică preț actualizat) și este un televizor cu un randament general bun. Modelul se remarcă mai ales prin imaginile Full HD echilibrate și funcțiile smart cu interfață Tizen. Prețul este ceva mai ridicat, așa cum se întâmplă de altfel în cazul tuturor seriilor pe 2015. Actualizarea tehnologiei se pare că e pusă la preț mare anul acesta.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Cei de la Samsung s-au specializat în televizoare slim, așa că mai toate modelele lor au acum un profil incredibil de subțire. Televizorul este foarte elegant și face în același timp fixarea pe perete mult mai ușoară. Având dimensiunile de 1230.6 x 718.4 x 64.0 mm, raportul între diagonală și grosime este unul foarte bun. Rama foarte subțire adaugă și ea puncte importante de partea aspectului, iar suportul nu se lasă nici el mai prejos, având o structură decorativă. Contrastul dintre suportul argintiu și carcasa neagră este foarte atractiv.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 55J6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 138 cm și o rezoluție Full HD, iar imaginile sunt redate la o calitate de 1920 x 1080 pixeli. Claritatea este astfel punctul forte principal al acestora. Imaginile sunt procesate în detaliu pentru a oferi rezultate optime. Contrastul este stabilit prin Micro Dimming Pro, imaginea fiind împărțită într-un număr dublu de blocuri față de seriile anterioare, astfel încât tonurile de alb și negru să aibă intensitatea maximă. Imaginile sunt într-adevăr mai dramatice și mai dinamice, cadrele părând mai realiste, în timp ce culorile acoperă un spectru foarte larg și au strălucirea aparte oferită de Samsung. Ecranul beneficiază de asemenea de o tehnologie pentru redarea cadrelor în mișcare, astfel încât acestea să se bucure de o claritate ridicată.

Experiența de vizionare este completată de un sunet cu o putere de 20 W, susținut de tehnologii precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1. Cu toate acestea, sunetul are un randament destul de slab.

Funcțiile smart oferă o interfață gândită special pentru televizoarele smart. Interfața Tizen este așadar adaptată pentru utilizarea tv, fiind intuitivă și oferind acces rapid la conținutul dorit. Opțiunile de divertisment și personalizare sunt multiple, hub-ul Smart TV cuprinzând mii de aplicații și jocuri. Materialele urmărite vor fi memorate, astfel încât să poată fi accesate mult mai ușor direct din bara de meniu.  În același timp, televizorul va face recomandări de conținut în funcție de datele memorate. Vei putea partaja instant conținutul între ecranul televizorului și celelalte dispozitive smart, printr-un singur click. Experiența smart este astfel foarte cursivă și punctează foarte mult pe partea de atractivitate a televizorului.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, iar conexiunea la internet o vei putea stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim
  • ecran Full HD de 138 cm
  • experiență smart cursivă, cu interfață Tizen
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 8.8
Conectivitate - 9.4

9.2

O alegere Smart

Samsung 55J6200 este un Smart TV, de 138 cm, cu rezoluție Full HD ce surprinde printr-un design impecabil, dar și prin imagini impecabile.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.