Samsung 55J5600 – televizorul smart Full HD cu ecran generos

Atractivitatea unui ecran TV crește odată cu dimensiunile acestuia și performanța tehnologiilor integrate, așa că modelul Samsung 55J5600 stă foarte bine la ambele capitole și se recomandă a fi partenerul ideal pentru distracția de acasă. Are prețul de aroximativ 4299 lei(verifică preț actualizat), fiind modelul de vârf din seria J5600.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul este gândit pentru a pune în evidență dimensiunile ecranului de 138 de cm. Pentru aceasta, carcasa și rama sunt foarte subțiri, iar carcasa neagră are un aspect minimalist foarte atractiv. Susținerea și echilibrul sunt oferite de un suport alcătuit dintr-un picior fix care se prelungește cu două brațe laterale.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 55J5600

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Îndeplinind criteriul legat de dimensiuni, ecranul a rămas să fie la fel de atractiv și la nivelul calității imaginilor, ceea ce s-a și întâmplat. Imaginile Full HD sunt foarte clare și redate în culori vii, adăugând o notă mult mai animată conținutului redat. Rezoluția de 1980 x 1080 pixeli își păstrează claritatea și în cazul conținutului online, videoclipurile YouTube sau serialele preferate putând fi urmărite la o calitate superioară.

Pentru a trece în revistă câteva dintre tehnologiile din spatele imaginilor, nu putem să nu amintim de Micro Dimming Pro pentru reglarea dinamică a contrastului, Mega Contrast pentru îmbunătățirea acestuia sau Wide Color Enhancer pentru atenția acordată redării culorilor. De asemenea, tehnologia HyperReal Engine procesează imaginile în vederea obținerii unui echilibru general. Prin urmare, ecranul are un indice PQI de 400, asta însemnând că este dotat cu un număr decent de tehnologii.

Sistemul audio de 20 W completează experiența de vizionare și se asigură că efectele din filme sau uralele de pe stadion sunt redate corespunzător. Pentru acest lucru sunt răspunzătoare tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

La nivelul funcțiilor smart este de precizat, în primul rând, noul sistem de operare Tizen. Acesta oferă o interfață nouă, cu meniuri accesibilizate. Aplicațiile se găsesc mult mai ușor și rulează fluid, fără lag și fără să se blocheze, având astfel la dispoziție meniuri pentru jocuri, multimedia, browsing etc. Televizorul îți va face recomandări în funcție de conținutul deja existent, ținându-te la curent cu cele mai noi apariții. Funcțiile smart sunt susținute de un procesor Quad Core, prin urmare vei putea naviga rapid în multitasking și comuta instant între conținutul online și cel TV. Cu privire la conexiunea la internet, aceasta se poate stabili prin cablu sau wireless.

La partea conectorilor se observă scăderea numărului de port-uri HDMI față de seriile anterioare, astfel că ai la dispoziție 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0 și intrări component. Posibilitățile de conectare includ și funcții speciale pentru redarea de fișiere multimedia direct de pe un stick sau un HDD extern, precum și pentru sincronizarea sau partajarea rapidă de conținut pe alte dispozitive smart.

Modelul este un televizor pentru cei care își doresc să beneficieze de un ecran Full HD de mari dimensiuni, cu multiple posibilități pentru divertisment. Prețul este unul apropiat de cele ale modelelor UHD entry-level, avantajul modelului de față fiind echilibrul dintre dimensiunile ecranului, calitatea imaginii și a funcțiilor smart oferite.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Ecran Full HD de mari dimensiuni
  • Sistem audio eficient
  • Funcții smart atractive

Contra:

  • Deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Display - 9
Conectivitate - 9

9.1

Cu o diagonală geneoasă

Samsung 55J5600 este un Smart TV din noua generație, cu o diagonală generoasă, de 138 cm, ce impresionează atât prin funcțiile Smart, cât și prin designul slim.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.