Samsung 55HU7500 – Ultra HD, cu o diagonală spectaculoasă

Seria de televizoare UHD produse de Samsung include două tipuri de modele: unele cu ecranul curbat și altele cu ecran în format clasic. Samsung 55HU7500 este un televizor cu ecran clasic, dreptunghiular. Apărut în 2014, acesta este unul dintre modelele standard UHD de vârf ale producătorului. Prețul pentru acest model este de aproximativ 8400 lei (verifică preț actualizat), clasându-se printre cele mai scumpe modele de pe piață. Ținând cont că, în același timp, este și unul dintre cele mai performante modele și că permite upgradarea ulterioară la tehnologiile noi, televizorul reprezintă o investiție bună pe termen lung pentru cei care își doresc să beneficieze de o experiență de vizionare spectaculoasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Aspectul televizorului este modern, remarcându-se în primul rând prin aspectul ultra slim. Grosimea televizorului este de doar 35.2 mm. Designul este asemănător cu cel al modelelor curbate din serie, carcasa televizorului și standul fiind alcătuite dintr-o combinație elegantă de negru și argintiu. Rama care încadrează ecranul are mai puțin de 8 mm, ceea ce creează impresia că ecranul este și mai mare decât este deja. Televizorul beneficiază de același suport Aero ca și modelele curbate, acesta înălțând imaginea și oferindu-i efectul de plutire. Televizorul și imaginile redate sunt extrem de atractive. Cu dimensiunile de 1228.2 x 705.8 x 35.2 mm, modelul va deveni centrul de interes în orice cameră.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55HU7500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală de 139 de cm și o rezoluție incredibil de mare, de 3840 x 2160 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9, iar datorită tehnologiei Color Brilliance, acestea par extrem de naturale. Tehnologia reproduce culorile cu o precizie uluitoare, întregul spectru tonal încadrându-se perfect în realitate. Ecranul este luminos, intens și are un contrast ridicat.

Tehnologia UHD aduce o calitate superioară chiar și față de ecranele Full HD, rezoluția imaginilor fiind de 4 ori mai mare decât în cazul acestora. Ecranul procesează sursele UHD la rezoluția 4k. Mai mult, datorită motorului grafic UHD, imaginile de calitate mai redusă vor putea fi procesate pentru a fi redate la o calitate apropiată de cea UHD.

Funcția 3D este atent lucrată, astfel încât utilizatorul să pătrundă la fiecare vizionare într-o altă lume. Durerile de cap atât de frevente în cazul televizoarelor 3D obișnuite sunt înlăturare complet iar, în plus, televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Datorită kitului UHD Evolution cu tehnologia Future Ready disponibil opțional, televizorul poate fi upgradat ulterior pentru a fi compatibil cu viitoarele standarde UHD. Prin urmare, televizorul va face față oricăror tehnologii UHD ce pot apărea, fără a fi nevoie de un televizor nou.

Sistemul audio al televizorului este de tip Front Firing și New Waveguide, având o calitate superioară. Ieșirea se face prin boxe de 60W. Sunetele sunt bogate, clare și ating întregul spectru tonal, inclusiv sunetele joase de bass. Sunetul este asigurat de tehnologiile Dolby MS11, DNSe+, DTS Premium Sound 5.1 și 3D Sound.

Telecomanda cu Motion Control are dimensiunea mâinii și permite mutarea cursorului pe ecran pentru navigare, derulare de pagini web, introducere de text, etc. De asemenea, ecranul poate fi controlat prin mișcările mâinii, recunoscând o serie de gesturi. Cu o simplă mișcare de deget poate fi setat volumul, se poate schimba canalul sau se poate rula o aplicație. În plus, alte dispozitive din casă precum smartphone-ul sau tableta pot fi și ele folosite pe post de telecomandă sau pot distribui conținut pe sau de la televizor.

Privind dotările smart, televizorul acoperă foarte bine acest aspect, beneficiind de un procesor Quad Core puternic care permite multitasking-ul, navigarea pe internet sau rularea de aplicații într-un mod fluid. Sunt de remarcat aplicațiile speciale pentru urmărirea online a serialelor și filmelor preferate, precum Netflix.

Conexiunea la internet se poate realiza prin intermediul tehnologiei Wi-Fi integrate sau poate prin cablu, existând un port special pentru rețea. Samsung 55HU7500 are o conectivitate ridicată, beneficiind de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 2 port-uri video composite și o intrare component. Televizorul are și tuner digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD,
  • 139 cm,
  • sonorizare de 60 W

Contra:

  • prețul nu este atât de accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55HU7500 este unul dintre cele mai noi modele Ultra HD de pe piață, și vine echipat cu o serie de specificații menite să satisfacă chiar și cei mai exigenți urilizatori.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.