Samsung 55HU6900 – un TV foarte subțire Ultra HD

Televizorul Samsung 55HU6900 este un model al anului 2014 care face parte din gama HU, având o diagonală impresionantă de 138 de cm, respectiv 55 de inch și fiind recomandat spațiilor mari și deschise. Acesta este un model care aduce experiență unei realități virtuale complete cu ajutorul rezoluției Ultra HD în casele oamenilor. Prețul de aproximativ 5000 lei (verifică preț actualizat) a scăzut de la recomandarea inițială a producătorului de 8000 lei, iar garanția oferită este de 24 de luni.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Design-ul cu care impresionează este unul exclusivist, cu linii drepte și colțuri ascuțite, cu rame foarte subțiri de culoare neagră în partea frontală și argintii în partea laterală, creând astfel o iluzie optică a unei dimensiuni extrem de mici în ceea ce privește grosimea. Suportul de masă pe care este amplasat ecranul și care îi oferă acestuia stabilitate are aceeași gamă de culori ca și ramele și are o formă de T. Acesta este un TV prevăzut cu slotul dedicat Evolution Kit 2015, în spatele televizorului, atașat pe carcasa de plastic a acestuia. Un astfel de televizor nu poate fi convențional, astfel încât inginerii Samsung au decis să îi îmbunătățească funcționarea prin adăugarea funcțiilor inteligente și a conexiunii la internet.

Poze cu televizorul Ultra HD Samsung 55HU6900

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 55HU6900 al gamei 2014 are o rezoluție de 3840 x 2160, un aspect al imaginii de 16:9 și caracteristici superioare ale imaginii precum UHD Upscaling, Clear Motion rare de 200 Hz, Mega DCR, Micro Dimming și UHD Dimming, Wide Color Enhancer Plus, Film Mode și Natural Mode Support. Aceste caracteristici ale imaginii ajută la asigurarea unui contrast puternic între culori, la asigurarea naturaleții culorilor și la posibilitatea de a vedea imagini dinamice precum acelea din timpul activităților sportive, atletice, foarte clare, fără umbre sau culori amestecate.

Sunetul acestui model este asigurat de un sistem audio Down Firing, având două ieșiri a câte 10 W și caracteristici ale sunetului care includ tehnologiile Dolby MS11, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1. Conexiunea la rețeaua de internet poate fi realizată prin intermediul intrării RJ-45 sau prin Wi-Fi.

Conectarea la alte dispozitive externe precum Blu Ray, DVD Player, sisteme audio digitale, computere, PC-uri sau alte dispozitive media, se poate face cu ajutorul următoarelor porturi: patru porturi HDMI, o intrare SCART RGB, o intrare component, o intrare video composite, 3 intrări USB 2.0 și o ieșire audio digitală optică. De asemenea, modelul dispune de un slot pentru Common Interface.

În ceea ce privește interactivitatea  cu utilizatorul, software-ul TV-ului permite accesul la aplicații, la platforme de socializare, la web browser, la control prin voce și la multitasking. De asemenea, cu ajutorul tuner-ului digital, utilizatorii pot viziona atât canale digitale prin cablu cât și prin satelit.

Mai mult decât atât, este posibilă vizionarea a două canale digitale în același timp, sau a unui canal digital și a unei imagini de pe una dintre sursele externe conectate la TV. Tastatura și camera TV nu sunt incluse în pachetul cu care TV-ul se comercializează, însă acestea pot fi achiziționate separat, pentru un uz mai confortabil și o experiență Smart completă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Ultra HD,
  • diagonală de 138 cm,
  • Smart TV

Contra:

  • prețul cam piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55HU6900 este un Smart TV de 138 cm, ce asigură utilizatorului o rezoluție Ultra HD, ceea ce înseamnă imagini incredibil de clare.

User Rating: 2.62 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.