Samsung 55H8000 – un televizor cu ecran curbat de 55 de inch

Televizorul cu ecran de 138 de cm, Samsung 55H8000, este un model care face parte din gama H a anului 2014 și care aduce în casele consumatorilor de televiziune un model îmbunătățit față de cele existente pe piață în anii trecuți. Acesta poate fi achiziționat din magazinele partenere Samsung la un preț de aproximativ 8000 lei (verifică preț actualizat). Cea mai impresionantă dintre calitățile acestui televizor este curbarea ecranului foarte plat, cu ajutorul căreia spectatorii vor fi impresionați de adâncimea și de claritatea imaginilor, dar și de vederea panoramică.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Design-ul este foarte elegant, iar suportul pentru masă, de culoare argintie, se asortează perfect cu design-ul ecranului prin curbură care i-a fost oferit. Persoanele care adoră să dețină dispozitive care să exprime rafinament, vor fi foarte mulțumite de alegerea acestui model. Modelul Samsung este un televizor interactiv cu funcții inteligente care permit utilizatorilor să folosească televizorul în locul laptop-ului sau al calculatorului. Față de modelele similare ale anului 2013, acest TV este mult mai rapid, asigură o pornire a întregului sistem mult mai ușoară, care nu necesită mai mult de două secunde cu ajutorul funcției Instant On și oferă o experiență TV foarte fluidă, datorită procesorului Quad Core Plus.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55H8000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Seria 8 a televizoarelor Samsung aduce pe piață modele ca și Samsung 55H8000, care au caracteristici foarte puternice, demne de utilizatorii avansați ai tehnologiei. Ecranul de 55 de inch vine cu o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 și un display Ultra Clear Panel, pentru o claritate ridicată. Caracteristicile superioare utilizate în redarea imaginii sunt date de tehnologiile: Micro Dimming Ultimate (îmbunătățește constrastul dintre culori), Wide Color Enhancer Plus (îmbunătățește intensitatea culorilor), Auto Depth Enhancer (oferă adâncime imaginilor clasice și 3D), tehnologia pentru acuratețea culorii și un Clear Motion Rate de 1000 Hz.

Sistemul audio al televizorului este compus dintr-o ieșire RMS de 40 W, un woofer, două difuzoare cu propagare în jos și un sistem nou de ghidare a undelor, tehnologia Dolby MS10/MS110, DTS Studio Sound, Sound Customizer și Auto Volume Leveler. Tuner-ul încorporat este unul de tip Twin Tuner, care permite vizionarea a două canale digitale în același timp.

În ceea ce privește conectivitatea, TV-ul dispune de 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, o intrare Component In, o ieșire audio optică digitală Out, un port SCART și un port pentru conectarea la internet cu cablu de tip Ethernet. Interacțiunea cu utilizatorul poate fi realizată prin control vocal, recunoaștere facială și control prin mișcare.

Controlul prin mișcare necesită instalarea unei camere TV care nu este inclusă în pachetul televizorului și trebuie achiziționată separat, ca accesoriu. Funcțiile inteligente ale modelului sunt date de conexiunea la internet și de existența camerei, exceptând controlul vocal. O dată cu conectarea la internet, utilizatorul va avea acces la Smart Hub, locul unde pot fi accesate fişierele multimedia, aplicațiile, web-browser-ul, platformele de socializare, jocurile și aplicația specifică Samsung pentru Fitness.

Cu ajutorul aplicațiilor Smart View, Screen Mirroring sau al funcției All Share, DLNA sau Wi-Fi Direct, televizorul poate împartăși informații, imagini sau video-uri, fără a necesita utilizarea unui cablu.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • cu ecran curbat,
  • Full HD,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 138 cm,
  • sistem audio de 40 W,
  • HDMI

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55H8000 este un Smart TV 3D cu ecran curbat, ce oferă utilizatorului o diagonală de 138 cm, precum și nenumărate funcții interesante.

User Rating: 3.33 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.