Samsung 55H7000 – un Smart TV 3D cu o diagonală generoasă

Un televizor smart complet are, în momentul actual, o sumedenie de funcții care fac modalitatea de vizionare standard să pară arhaică. Samsung 55H7000 poate ocupa cu ușurință locul celui mai dorit televizor, prin funcțiile 3D, platforma smart și panoul LED super avansat. Mai exact, televizorul poate fi achiziționat la prețul de 8000 lei (verifică preț actualizat), e drept un preț nu tocmai accesibil pentru oricine, ci mai degrabă pentru cei extrem de pretențioși în ceea ce privește calitatea și dotările unui televizor.

Televizorul Samsung poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Primul lucru care atrage atenția la acest model este designul liniar care crește vizibilitatea. Televizorul duce stilul minimalist la un nou nivel, prin rama metalică subțire și rafinamentul ridicat. Astfel, televizorul va adăuga o notă importantă de eleganță în orice cameră. Diagonala extrem de generoasă face ca televizorul să fie potrivit unui living spațios, devenind un element de relaxare și distracție în orice cămin. Suportul televizorului este unul modern, realizat tot într-un stil minimalist, astfel că nu deranjează nici măcar pe cei mai exigenți dintre utilizatori. Totuși pentru cei ce vor să economisească spațiul, este bine de știut faptul că televizorul poate fi montat pe un suport TV de perete.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55H7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul uriaș cu diagonala de 138 cm are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care permite redarea imaginilor în sistem Full HD. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Tehnologia avansată Clear Motion Rate aduce claritate chiar și imaginilor în mișcare rapidă. Meciurile de fotbal și filmele de acțiune nu s-au văzut niciodată mai spectaculos. Rata de reîmprospătare îmbunătățită a panoului și viteza procesorului de imagine oferă o vizionare cu mult superioară.

Funcția Multi-Link Screen oferă posibilitatea vizualizării mai multor ecrane. Astfel, multitasking-ul este adus în lumea TV. Sunt permise, astfel, vizionarea emisiunilor și serialelor preferate în același timp cu căutarea de informații pe internet sau urmărirea de videoclipuri recomandate, legate de emisiunea urmărită live.

La nivelul performanțelor se remarcă, în primul rând, procesorul puternic Quad Core. Acesta oferă o rapiditate crescută pentru multitasking, navigare pe internet și interacțiune. Prin urmare, utilizatorul va avea puțin de așteptat pentru orice comandă efectuată.

Tehnologia 3D aduce imagini strălucitoare și pline de viață pentru standardele 3D iar, în plus, zgomotul de tip ghost este aproape inexistent. Rezoluția mare poate fi combinată cu un player Blu-Ray 3D pentru o experiență completă. Televizorul este însoțit de 2 perechi de ochelari 3D. Sunetul este întreținut de cele 2 boxe a câte 10 W, ce încorporează tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound și Auto Volume Leveler.

Samsung Smart Control este funcția care permite navigarea cu ușurință printre panourile Smart Hub și derularea paginilor web. În plus, telecomanda performantă cu Motion Control permite mutarea cursorului pe ecran și introducerea cu ușurință a textului. Motion Control permite, inclusiv, acceptarea comenzilor tactile. Astfel, alegerea canalului sau setarea volumului se pot face cu o singură atingere de deget.

Conectivitatea avansată face din ecranul uriaș al televizorului Samsung 55H7000 echipamentul perfect pentru vizionarea conținutului de pe smartphone, tabletă sau orice alt dispozitiv. Tehnologia Wi-Fi integrată face din navigarea pe internet, distribuirea conținutului pe rețelele de socializare și rularea aplicațiilor o activitate extrem de ușoară.

Televizorul are 4 porturi HDMI care permit conectarea unui DVD Player sau player Blu-Ray, a consolelor de jocuri etc, 3 porturi USB 2.0 care permit redarea fișierelor de pe orice stick de memorie sau hard-disk extern, o ieșire audio digitală, o intrare Scart și o intrare video composite. Televizorul vine și cu un Tuner TV digital DVB-T/C/S2, ce scutește utilizatorul de achiziționarea unui pachet de servicii mai scump pentru a putea urmări canalele în format HD.

Păreri pro şi contra

Pro

  • extrem de elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • diagonală foarte generoasă

Contra:

  • prețul nu este accesibil oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55H7000 este un televizor smart LED 3D complet, cu toate funcțiile pe care o persoană și le-ar putea dori pentru o experiență cinematografică în propria casă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.