Samsung 55H6670 – televizorul care pare că plutește

Producătorii de televizoare se întrec în design și în sporirea vizibilității, iar cei de la Samsung par să se afle în top prin gama de televizoare din 2014. Modelul Samsung 55H6670 este un alt exemplu de inovație al celor de la Samsung, combinând dotările tehnice performante cu un design care se face ușor remarcat. Prețul modelului este de aproximativ 5500 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că avem de-a face cu un televizor complet cu ecran Full HD de mari dimensiuni, putem spune că prețul este unul rezonabil.

Televizorul se găsește și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul dispune de un ecran generos încadrat de o ramă ultra subțire. Pentru a spori și mai mult vizibilitatea, suportul televizorului este și el foarte subțire, lăsând impresia că imaginile plutesc. Televizorul este alcătuit dintr-o combinație inspirată de plastic și metal, respectiv de negru și argintiu. Având dimensiunile de 1230.6 x 715.5 x 64.0 mm, televizorul este unul destul de subțire și are un aspect minimalist.

Poze cu televizorul Samsung 55H6670

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are diagonala de 139 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile Full HD sunt vibrante și au contrast ridicat. Acest lucru se datorează tehnologiilor care lucrează împreună pentru a se obține imagini de calitate superioară. Prin funcția Micro Dimming Ultimate, fiecare imagine este împărțită pe zone mici și analizată astfel încât să se redea negrul cel mai întunecat și albul cel mai strălucitor. Procesul avansat de reglare a nivelului de luminozitate îmbunătățește culorile și detaliile. Cu ajutorul tehnologiei Clear Motion Rate, imaginile în mișcare sunt redate la o claritate impresionantă, blur-ul fiind eliminat.

Televizorul beneficiază și de tehnologie 3D, așa că serile de film vor fi mult mai spectaculoase. Televizorul beneficiază de un Motor HyperReal 3D care aduce profunzime și elimină efectul de ghost. Este disponibilă inclusiv funcția de conversie din 2D în 3D, iar televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D cu obturator activ.

Sistemul audio are o putere de 20W și este asigurat de tehnologia Dolby MS10. Televizorul are un player media integrat.

La nivelul dotărilor Smart, Samsung 55H6670 se remarcă printr-un procesor Quad Core performant, care susține o interfață fluidă și prietenoasă, conectarea la internet și multitasking-ul. Timpii de așteptare sunt reduși, iar în panoul Smart Hub se găsesc numeroase aplicații pentru navigarea pe internet, urmărirea filmelor și serialelor online, muzică, fotografii, postarea pe rețele de socializare, joacă etc.

Multitasking-ul este adus la un alt nivel prin intermediul funcției Multi-Link Screen cu ajutorul căreia pot fi urmărite mai multe ecrane în același timp. Astfel, utilizatorul poate urmări un film și căuta informații despre el, în același timp, sau vorbi cu prietenii pe Facebook.

Datorită funcției Smart Control, televizorul poate fi controlat extrem de ușor și comod, atât prin intermediul telecomenzii și touchpad-ului, cât și prin comenzi tactile sau vocale.

Cu ajutorul Smart View, dispozitivele precum tableta sau smartphone-ul se pot conecta la televizor din orice cameră, putându-se astfel reda sau distribui conținut între toate dispozitivele din casă.

La nivelul conectivității, televizorul stă destul de bine, beneficiind de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte unul pentru Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 139 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55H6670 este un Smart TV 3D, ce impresionează prin diagonala generoasă, dar și prin specificații antrenante, ce îi pun în valoare frumusețea.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.