Samsung 55H6500 – televizorul cu dotări complete și ecran uriaș

Samsung 55H6500 este un televizor care se remarcă printr-un ecran Full HD foarte mare și o serie de funcții smart și 3D care să facă posibile o diversitate de activități pentru fiecare gust. Modelul este apărut în 2014 și se adresează celor care pun preț în special pe dimensiunile ecranului. Prețul pentru televizorul Samsung este de aproximativ 7300 lei (verifică preț actualizat) preț datorat în mare parte ecranului uriaș.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este foarte modern, punctele sale forte fiind rama foarte subțire care face ecranul să pară și mai mare decât este și suportul cromat cu patru picioare care permite rotirea ecranului pe lateral. Dimensiunile de 1230.6 x 715.5 x 64.0 mm transformă televizorul în centrul atenției în orice cameră.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55H6500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală impresionantă de 138 de cm și o rezoluție pe măsură de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile Full HD sunt redate în aspect 16:9. Imaginile redate au o calitate superioară, fiind extrem de clare și având un contrast impresionant. LED-urile oferă imaginilor o strălucire constantă și fac vizionarea optimă indiferent de gradul de iluminare din cameră.

Tehnologia Clear MotionRate redă imaginile în mișcare la o calitate impresionantă, scoțând în evidență detalii ascunse și transformând experiența de vizionare în cazul emisiunilor sportive sau filmelor de acțiune într-una asemănătoare cu cea live.

Televizorul pune la dispoziția utilizatorului o serie de moduri de vizionare care ajustează setările pentru o experiență completă în funcție de tipul de conținut vizionat. Modurile disponibile sunt Game, Fotbal și Film. Spre exemplu, modul Fotbal accentuează verdele ierbii și culorile stadionului și, în același timp, reglează sunetul în funcție de fazele importante ale meciului, accentuând uralele din tribune sau vocile comentatorilor.

Tehnologia 3D completează experiențele oferite de televizor la un nivel ridicat, folosind ochelari cu obturator activ. Cu ajutorul tehnologiei Clear Motion Rate, efectul ghost este eliminat, iar imaginile par foarte realiste. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

În ceea ce privește dotările smart, modelul a fost dotat cu un procesor Quad Core care  permite navigarea pe internet, rularea de aplicații și multitasking-ul. În același timp, interacțiunea cu utilizatorul este cursivă, iar timpii de așteptare au fost reduși.

Sistemul audio al televizorului este de tip Down Firing și Full Range. Sunetul acoperă un spectru tonal larg și are o calitate superioară. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby MS10. Este disponibilă inclusiv o funcție pentru sunet 3D. Televizorul are un player media integrat.

La nivelul conectivității, televizorul are 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart RGB, de component și video composite. Televizorul poate fi conectat, astfel, la o diversitate de dispozitive pentru a crește activitățile de divertisment. Este de remarcat și faptul că se poate conecta la smartphone sau tabletă pentru redarea sau distribuirea de conținut. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T, DVB-C. Conexiunea la internet se poate realiza prin cablu sau Wi-Fi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 138 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55H6500 reprezintă o alegere bună pentru cei care își doresc un televizor complet, cu ecran mare și nu sunt dispuși să renunțe la întregul pachet de dragul calității UHD disponibile la alte modele.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.