Samsung 55H6410 – televizorul complet uriaș cu preț bun

Atunci când vine vorba de televizoare Full HD Smart și 3D care au și ecrane de mari dimensiuni, prețurile pot ajunge să aibă destule cifre. Este interesant, astfel, de văzut modele de calitate care se încadrează în descrierea anterioară și care, în același timp, nu au prețuri exagerate. Samsung 55H6410 este exact un astfel de model, care va câştiga cu siguranţă cumpărători de partea sa. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 5500 lei (verifică preț actualizat), un preț nu tocmai la îndemâna oricui, dar care cu siguranță și-l merită datorită specificațiilor și designului său.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este de efect, remarcându-se prin notele metalice și rama extrem de subțire. Pentru fixare, televizorul folosește două picioare, ceea ce este mai rar întâlnit. Carcasa televizorului este în totalitate argintie, oferind un aspect elegant. Având dimensiunile de 1234.0 x 709.4 x 69.2 mm, televizorul necesită un spațiu mai mare pentru poziționare. E de apreciat faptul că este destul de subțire.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55H6410

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are un ecran cu diagonala de 138 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și au o calitate superioară, fiind clare, strălucitoare și vibrante. LED-urile asigură o luminozitate optimă în orice condiții de iluminare. Datorită tehnologiei Clear Motion Rate de 400 de Hz, chiar și imaginile în mișcare vor fi redate fidel, fără efect de blur. Sunt dezvăluite, astfel, detalii dintre cele mai mici în cazul emisiunilor sportive sau filmelor de acțiune.

Televizorul oferă, în același timp, posibilitatea alegerii de moduri de vizionare care să ajusteze setările în funcție de tipul de conținut vizionat. Imaginea și sunetul sunt, astfel, optimizate pentru o experiență asemănătoare celei live.

Tehnologia 3D oferă o experiență de cinematograf, efectele fiind realiste și cu o adâncime impresionantă. Durerile de cap și efectul de ghost au fost eliminate, iar imaginile au o calitate asemănătoare celei 2D. Televizorul vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio al televizorului este de tip Down Firing și Full Range, iar ieșirea se face prin două difuzoare de 10W. Tehnologia care stă la baza sunetului este Dolby MS10.

Pentru funcțiile Smart, Samsung 55H6410 are un procesor Quad Core care oferă timpi de așteptare mici și o interfață fluidă. Utilizatorul poate naviga pe internet folosind un browser avansat, poate rula aplicații în Smart Hub sau poate viziona filme și seriale online.

Pentru controlul televizorului pot fi folosite cele două telecomenzi cu care vine la pachet sau chiar atingerile degetelor. Prin funcția Smart Control, telecomenzile permit mutarea cursorului pe ecran, reglarea setărilor sau introducerea de text. În același timp, televizorul se poate conecta la smartphone sau tabletă și poate transfera conținut pe și de pe acestea. Mobilitatea utilizatorului este, astfel, crescută considerabil.

Televizorul are 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, de component și video composite.  Prin urmare, televizorul se poate conecta la playere Blu-Ray sau DVD, console de joc, stick-uri de memorie, PC-uri, laptopuri etc. Modelul beneficiază și de un tuner digital DVB-T, DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 138 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Având în vedere dimensiunile și calitatea ecranului, dotările smart și tehnologia 3D, Samsung 55H6410 satisface pretențiile oricărui tip de utilizator și reprezintă o investiție bună.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.