Samsung 55H6400 – televizorul uriaș smart 3D

Coreenii de la Samsung au atacat în 2014 piața printr-o întreagă serie de televizoare pe toate gusturile și dimensiunile. Pentru cei în căutare de un televizor complet care să facă de toate la un nivel calitativ ridicat, Samsung 55H6400 prezintă argumente puternice de achiziție. Modelul Samsung poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 5000 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere dotările sale avansate și faptul că îndeplinește cam tot ce își poate dori cineva de la un astfel de aparat, prețul este corect.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului este cel definitoriu pentru seria din care face parte, fiind profund minimalist și construit dintr-o combinație de metal și plastic. Rama metalică subțire care încadrează ecranul deja uriaș îi crește acestuia și mai mult vizibilitatea, iar suportul metalic contribuie la stabilirea rafinamentului. Cu dimensiunile de 1241.4 x 792.5 x 308.2 mm, televizorul va umple orice cameră de divertisment.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55H6400

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul uriaș cu diagonala de 138 cm are o rezoluție 1920 x 1080 pixeli ce redă imagini de calitate Full HD. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Datorită tehnologiei Control Motion Rate, neclaritățile din imaginile în mișcare sunt îndepărtate complet, ieșind la iveală detalii clare și impresionante. Filmele de acțiune și emisiunile sportive vor fi vizionate în cu totul alt mod decât înainte.

Procesorul puternic Quad Core stă la baza tuturor funcțiilor smart. Procesorul crește calitatea imaginii, nivelul de interacțiune cu utilizatorul și rapiditatea în rularea de aplicații și multitasking. Indiferent de activitatea desfășurată, utilizatorul va avea timpi minimi de așteptare, iar rezultatele vor fi spectaculoase.

Tehnologia 3D oferă imagini extrem de reale, în timp ce zgomotul de tip ghost și durerile de cap întâlnite des în timpul vizionării de acest tip au fost îndepărtate. Televizorul se poate conecta la un player Blu-Ray 3D pentru o experiență completă. 2 perechi de ochelari 3D sunt oferite împreună cu televizorul.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Full Range și este asigurat de tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound. Sunetul clar are o putere de 20 W.

Pentru îmbunătățirea interfeței, funcția Samsung Smart Control permite navigarea cu ușurință printre panourile Smart Hub și derularea paginilor web. Mai mult, Smart Hub vine cu recomandări de filme sau aplicații în funcție de preferințele utilizatorului.

În ceea ce privește controlul propriu-zis, televizorul acceptă comenzi prin telecomanda performantă cu Motion Control, dar și comenzi tactile. Astfel, alegerea canalului sau setarea volumului se pot face cu o singură atingere de deget.

Samsung 55H6400 are un nivel de conectivitate ridicat, care permite inclusiv redarea conținutului de pe alte dispozitive, precum smartphone-ul sau tableta. Conexiunea la internet se poate face prin tehnologia Wi-Fi integrată  sau prin cablu. Navigarea pe internet, rularea de aplicații sau verificarea conturilor de Facebook, Twitter sau Skype nu au fost niciodată mai la îndemână.

Televizorul are 4 porturi HDMI care permit conectarea unui DVD Player sau player Blu-Ray, precum și a consolelor PS, Xbox sau Wii pentru jocuri între prieteni. Cele 3 porturi USB 2.0 permit redarea fișierelor de pe orice stick de memorie sau hard-disk extern. Televizorul mai are o ieșire audio digitală, o intrare Scart și o intrare video composite. Televizorul mai dispune de un Tuner TV digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 138 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55H6400 este un Smart TV ce oferă utilizatorului o experiență tridimensională incredibilă, pe o diagonală generoasă.

User Rating: 3.7 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.