Samsung 55H6240 – un Smart TV 3D LED de 50 inch de ultimă generație

Modelul de 55 de inch Samsung 55H6240 este unul dintre modelele care deschid seria high-end a televizoarelor Samsung din acest an. Acesta aduce o experiență bogată în utilizarea aplicațiilor din Smart Hub și specificații tehnice puternice. Nici design-ul nu este mai prejos, având un ecran de dimensiuni foarte mari, un stand de formă de X, de culoare argintiu-metalic, rotativ, o ramă subțire de numai 8 mm, o fațadă neagră și o formă foarte subțire. La prețul de aproximativ 4800 lei (verifică preț actualizat) acest televizor din seria 6 aduce performanță și rapiditate, dar și claritate și frumusețe.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco. 

În acest moment, televizorul Samsung se comercializează în magazine împreună cu camera TV Samsung VG-STC4000, o cameră care ajută la utilizarea corectă și completă a aplicațiilor precum Skype, Oglinda sau Fitness, oferind o experiență perfectă a video-chat-ului. Varietatea de aplicații prezente în Samsung Apps oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege orice aplicație în funcție de gusturi și de a o utiliza pe termen lung, nedeterminat. Procesorul Quad-Core permite utilizarea funcțiilor TV și a opțiunilor aparținând Smart Hub în același timp, rapid și fără blocaje. Imaginea acestui ecran este ireproșabilă, având o rezoluție Full HD și un sistem LED de iluminare. 

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55H6240

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Așa cum era de așteptat, acest ecran de 55 de inch are o rezoluție de 1920 x 1080, funcția 3D incorporată și o tehnologie de vârf în ceea ce privește redarea imaginilor și a filmelor. Modelul are o rată de Clear Motion de 200 Hz, o tehnologie de imagine de tip Motor Hyperreal 3D și posibilitatea de a utiliza modul Film și Wide Color Enhancer Plus, pentru culori clare și vii și un contrast puternic.

Sunetul este caracterizat de tehnologii precum DTS Studio Sound, 3D, Dolby MS10, DTS Premium Sound/DTS Premium Sound 5.1, prin două difuzoare de 10 W fiecare de tip descendent. Din punct de vedere al interacțiunii Smart, aplicațiile sunt disponibile prin Samsung Apps, în mod gratuit sau cu plată, în funcție de dorințele utilizatorului.

Platforma Smart Hub include aplicația Fitness, în scopul promovării unui stil de viață sănătos. Modelul oferă utilizatorului posibilitatea de a se conecta cu PIN și de a controla accesul la unele programe prin funcția Parental Control. Televizorul se conectează la internet prin cablu RJ-45 sau wireless, însă are posibilitatea de a se conecta prin DLNA sau WiFi Direct cu alte dispozitive smart pentru a împărtăși fișiere media.

Aplicația Smart View 2.0 acceptă, de asemenea, conectarea wireless cu televizorul dacă este instalată pe un smartphone sau o tabletă, în cazul în care cele două dispozitive sunt conectate la aceeași rețea. Această aplicație face posibil transferul imaginii de pe un ecran pe altul, fără să se întrerupă pe ecranul principal, ceea ce oferă utilizatorilor o mobilitate foarte mare și independentă față de dispozitiv.

Referitor la alte dispozitive externe, Samsung 55H6240 poate fi interconectat prin intermediul  următoarelor porturi: patru porturi HDMI, un port Ethernet, un port composite, digital audio optic out, SCART, trei porturi USB, composite in sau miniJack pentru conectarea căștilor. Așadar, acest televizor de 50 de inch este multifuncțional, reprezentând un dispozitiv smart de valoare în căminul oricărei persoane.  

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • diagonală de 138 cm,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55H6240 este un Smart TV 3D din gama 2014 a producătorului corean, ce reușește să te transpună în mijlocul acțiunii cu fiecare experiență.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.