Samsung 50H6200 – televizorul de familie cu ecran mare

Televizoarele potrivite pentru familii au, de obicei, drept caracteristici principale ecranele de mari dimensiuni și funcții numeroase care să distreze fiecare membru al familiei. Samsung 50H6200 pare un model perfect pentru scenariul anterior, fiind un televizor cu design atractiv care asociază unui ecran generos funcții smart și 3D. Prețul pentru modelul Samsung este de aproximativ 4500 lei (verifică preț actualizat), un preț care este pe măsura dotărilor complete ale televizorului și dimensiunilor generoase.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului se remarcă prin aspectul plat și combinația reușită de materiale folosite, respectiv plastic și metal. Suportul televizorului atrage atenția mai ales prin formă, întrucât are patru picioare, ceea ce este destul de rar în cazul unui televizor. Suportul este metalic și permite rotirea ecranului stânga-dreapta. Dimensiunile de 1116.8 x 654.4 x 63.7 mm confirm faptul că televizorul este slim și generos, căpătând rolul principal în distracția familiei.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 50H6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 125 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și au o calitate superioară, remarcându-se prin contrastul ridicat și culorile naturale, strălucitoare.

În calitatea imaginilor, un rol important îl joacă tehnologia Clear Motion Rate care permite redarea fidelă a imaginilor în mișcare, transformând vizionarea meciurilor și curselor de mașini în experiențe spectaculoase. Tehnologia asigură și fluența în timpul gaming-ului, filmelor de acțiune sau în cazul vizionării 3D.

În plus, pentru o experiență optimă, indiferent de tipul de conținut redat pe ecran, televizorul pune la dispoziția utilizatorului o serie de moduri de vizionare care să ajusteze, automat, setările. Astfel de moduri disponibile sunt Fotbal, Film și Game. Interesant este că modurile de vizualizare ajustează inclusiv sunetul, acesta fiind accentuat în funcție de momentele cheie.

Tehnologia 3D folosește ochelari cu obturator activ care introduc utilizatorul într-o lume complet nouă. Cu ajutorul tehnologiei Clear Motion Rate, efectul ghost este eliminat iar imaginile par foarte realiste. În plus, prin funcția de conversie din 2D în 3D, utilizatorul poate adăuga dimensiune oricărui tip de conținut. Pentru o experiență completă, utilizatorul poate seta sunetul special pentru 3D. Samsung 50H6200 vine însoțit de două perechi de ochelari 3D.

Dotările Smart ale televizorului sunt susținute de un procesor Quad Core. Performanța acestuia face ca interacțiunea cu utilizatorul să fie mult mai rapidă și mai fluidă. În același timp, procesorul permite navigarea pe internet, rularea de aplicații și multitasking-ul. Utilizatorul poate accesa conținutul și aplicațiile ușor din Smart Hub.

Sistemul audio asociat imaginilor este de tip Down Firing și Full Range. Sunetul are o calitate superioară și o putere de 20W. Tehnologia de la baza sunetului este Dolby MS10. Televizorul are un player media integrat.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul stă destul de bine. Dintre port-urile disponibile, 4 sunt HDMI, 3 sunt USB, unul este pentru Scart, unul pentru component, iar unul este video composite. Conexiunea la internet se poate face prin Wi-Fi sau prin cablu. Televizorul are și un tuner digital DVB-T, DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 125 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 50H6200 este ideal pentru familiile care doresc să folosească televizorul pentru diferite activități care să se desfășoare la un nivel calitativ înalt.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.