Samsung 55F9000 – un televizor Ultra HD complet

Fii pregătit pentru o nouă experiență de vizionare. Cei de la Samsung au perfecționat televizorul UHD folosindu-se de cea mai nouă tehnologie dar și de un design minimalist. Unul dintre modelele cu această rezoluție este și televizorul Samsung 55F9000, ce poate fi găsit la prețul de aproximativ 12050 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mic, dar având în vedere diagonala generoasă, cât și rezoluția și specificațiile sale, nu aș putea spune că mă surprinde prea tare.

Toate detaliile ce erau ascunse în trecut sunt acum puse în evidență de uimitoarea calitate a imaginii. Datorită tehnologiei Smart Evolution, de acum înainte te vei putea bucura de cea mai nouă calitate a imaginii UHD. Ce înseamnă tehnologia UHD? Tehnologia UHD s-ar putea rezuma în felul următor în doar câteva cuvinte: te poți bucura de fiecare detaliu complex de pe ecranul televizorului tău, fiind mai clar ca niciodată. Noul televizor UHD beneficiază de o rezoluție de patru ori mai bună decât cea mai bună rezoluție disponibilă din trecut, Full HD. Această calitate ridicată a imaginii a fost îmbunătățită de către cei de la Samsung printr-o serie de tehnologii inovative precum Precision Black sau Micro Dimming Ultimate.

Tehnologia Smart Evolution cu care vin cei de la Samnsung înseamnă că televizorul tău are incluse cele mai noi caracteristici dar și o performanță îmbunătățită. Este nevoie doar să instalezi un Evolution Kit care îți permite să ții pasul cu noile modalități de vizionare UHD. Vei fi mândru să ai în casa ta un televizor Samsung UHD! Are un design slim, încadrat de o ramă metalică subțire, un suport elegant. Televizorul este o prezență pur și simplu uimitoare în orice casă. În completare, televizorul vine cu One Connect, o casetă separată în care poți regăsi absolut toate conexiunile dorite inclusiv LAN, HDMI și USB oferindu-ți o perspectivă grozavă din absolut orice unghi, confort, stil și design de milioane.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55F9000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Smart este dotat cu un sistem absolut revoluționar de identificare intuitivă a mișcărilor și de un sistem de recunoaștere vocală. Drept urmare, în momentul în care vrei să te relaxezi dar nu știi pe unde ai lăsat telecomanda, este de ajuns să spui Hi TV sau să fluturi mâna și televizorul tău Samsung 55F9000 îți va permite să efectuezi o serie de comenzi cum ar fi creșterea sau micșorarea volumului sau schimbarea postului.

Televizorul are o diagonală de 139 cm, suficient de generoasă, încât să mulțumescăchiar și cel mai pretențios utilizator. Imaginea UHD este antrenată de numeroase caracteristici de imagine, ce îți asigură claritate, culoare și naturalețe.

Noua interfață Smart Hub cu trei ecrane de care beneficiază acest televizor Smart creează un mediu propice pentru un divertisment de ultimă generație. Ai acces imediat la aplicații, muzică și videoclipuri, astfel încât nu te vei plictisi niciodată, nu te vei simti niciodată singur. Te vei putea bucura din plin de o serie de aplicații grozave, direct de pe ecranul cel mare al televizorului tău inteligent.

Te vei putea afla in mijlocul grupului tău de prieteni cu ajutorul ecranului de Socializare din Smart Hub. Vei putea urmări videoclipurile tale preferate sau ale prietenilor tăi prin intermediul rețelelor sociale Twitter sau Facebook. Poti accesa muzica, videoclipuri sau poze pe absolut toate dispozitivile compatibile DLNA cum ar fi tablete camere foto sau PC.

Pe partea de conectivitate, modelul Samsung vine echipat incredibil de bine, mai exact dispune de 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o ieșire audio digitală, o intrare Scart și bineînțeles Wi-Fi integrat, ceea ce îl face un televizor complet din punctul meu de vedere.

Televizorul Samsung dispune de o tehnologie 3D capabilă să convertească imaginea din 2D în 3D fără probleme, fie că te joci sau urmărești un film. Sistemul audio încorporat este de 70W, beneficiind de tehnologii de imagine și de sunet excelente. O adevărată bijuterie tehnologică, acest model Samsung.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD,
  • diagonală de 139 cm
  • sonorizare de 70 W

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55F9000 este un Smart TV 3D, cu o rezoluție Ultra HD, ce oferă utilizatorului o diagonală generoasă, cu imagini vibrante, completată de un sistem audio de 70W.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.