Samsung 55F8000 – uimește prin performanță si eleganță

Modelul Samsung 55F8000 este un televizor Smart, mult asteptat de fanii acestei mărci, datorită beneficiilor pe care le-au oferit modelele 8000 din ultimii ani. Modelele Samsung cu această terminație reprezintă modelele de vârf ale fiecărei serii de televizoare, exceptând ultimii doi ani în care Samsung s-a concentrat și pe dezvoltarea unei serii ultra calitative şi anume seria 9000. Modelul despre care discutăm astăzi poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 9000 lei (verifică preț actualizat) şi oferă nenumărate avantaje. 

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Design-ul acestui televizor este unul exclusivist, cel mai subțire din gama lui, având un suport de susținere pe verticală diferit, rotunjit şi curbat în partea din spate, lăsând la vedere o parte infimă a bazei şi scoțând în evidență logo-ul iluminat Samsung. Rama care înconjoară ecranul de dimensiuni foarte mari este subțire și aproape inexistentă, astfel oferind o imagine mult mai destinsă utilizatorilor. Eleganța acestui model poate fi observată și în modul de poziționare a camerei web.

Aceasta, printr-o simplă apăsare poate fi pliată și introdusă într-un suport amplasat pe back-panel-ul TV-ului. Astfel, atunci când utilizatorii vor să se asigure că aceasta nu este pornită, au posibilitatea de a o ascunde sau de a-i ascunde doar vizorul, prin rotirea unei membrane. Întregul hardware este compact, iar ecranul este mai subțire ca niciodată. Inginerii Samsung au dezvoltat un sistem prin care toate intrările şi ieșirile aferente surselor externe sunt amplasate pe lateral sau în interiorul materialului care acoperă componentele interne. În acest fel, amplasarea pe perete devine mai uşoară, iar accesul la intrări şi ieșiri devine mult mai ușor.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55F8000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ceea ce este spectaculos la Samsung 55F8000, pot spune că este puterea procesorului pe care îl deține și sistemul de operare aparținând în exclusivitate companiei Samsung. Procesorul Quad Core oferă utilizatorului conectat la internet rapiditate și un timp de răspuns al comenzilor foarte scurt, în comparație cu modelele anterioare, astfel încât deținătorul TV-ului nu mai trebuie să aștepte răspunsul întârziat al browser-ului.

Prin intermediul Smart Hub cu trei ferestre dedicate platformelor de social media, fotografiilor/video-urilor și căutărilor recente/recomandărilor, utilizatorii au acces instant la aplicații. Tastarea se face de pe tastatura digitală care apare pe ecran în timpul utilizării sau de pe o tastatură fizică, achiziționată separat ca accesoriu şi conectată fie wireless, fie prin cablu USB.

Diferența dintre un desktop și acest model ultra performant este portabilitatea, mărimea ecranului, timpul de răspuns şi puterea procesorului. Mai mult decât atât, funcția 3D oferă imagini de înaltă calitate, cu o adâncime satisfăcătoare. Diagonala ecranului de 138 cm și rezoluția nativă de 1920 x 1080 sunt principalele considerente care pot fi luate în calcul la alegerea unui televizor de dimensiuni mari.

Mai apoi, tehnologia utilizată în obținerea unei imagini perfecte joacă un rol important. Caracteristicile modelului 55F8000 constau în Web Clear View, Digital Noise Filter, Clear Motion rate 1000, Micro Dimming Ultimate, 3D Hyper Real Engine şi Intelligent Viewing. Smart TV-ul asigură prin aceste tehnologii o imagine clară, cu un contrast optim și o luminozitate placută.

Trebuie menționate şi calitățile sale de a înregistra emisiuni prin funcția PVR, funcția de economisire a energiei, recunoașterea vocală și a mișcărilor, utilizarea touch-pad-ului integrat, Wi-Fi direct, All-Share, ConnectShare movie, Sound Share, recunoașterea facială, deschiderea și închiderea automată, serviciul PIP şi multe altele.

Exceptând abilitățile Smart pe care le deține, sunetul superior poate cuceri orice public, incluzând tehnologia 3D Sound, DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound, Auto Volume Leveler, Sound Customizer şi Dolby Digital Pluse/Pulse. Așadar, televizorul ridică standardele Smart TV-urilor și transformă tehnologia TV într-una inegalabilă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • HDMI,
  • player multimedia integrat

Contra:

  • prețul nu este tocmai la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55F8000 este unul dintre Smart Tv-urile de vârf din gama 2013, ce promite să îți transforme livingul într-o adevărată sală de cinema.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.