Samsung 55F7000 – design încântător și o diagonală pe măsură

Anul 2013 a fost anul marilor schimbări în ceea ce privește fabricarea de televizoare Smart de către Samsung. După anunțarea primului Evolution Kit, kit-ul care transforma meniul televizorului dintr-o ediție anterioară într-un televizor cu o interfață cu totul nouă, a adăugării mai multor ferestre pentru Smart Hub şi a ecranelor imense, de o claritate extremă, fanii acestei companii au aşteptat noile modele cu sufletul la gură. Spre exemplu, modelul Samsung 55F7000 a impresionat încă dinaintea lansării, datorită speculațiilor făcute cu mult timp în urmă.  În acest moment, prețul televizorului este de 7000 lei (verifică preț actualizat), mult mai mic față de anul trecut când costa aproximativ 9000 lei.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Ecranul de 55 de inch şi 800 Hz are într-adevăr cu ce să impresioneze, însă design-ul extravagant nu este tot ce promovează acesta.  Începând cu anul 2012, Samsung a pus accentul pe televizoarele care evoluează, astfel încât să scutească utilizatorii acestora de cumpărarea unui televizor mai performant în fiecare an. Așadar, inginerii au optimizat soft-ul şi hard-ul în așa fel încât să poată prelua versiunile viitoare ale televizoarelor smart prin Evolution Kit. Cu toate că aparține seriei 2013, acest model rămâne unul încântător şi extrem de inteligent, unul dintre cele mai plate televizoare. Standul pentru susținere verticală este foarte elegant, construit din aluminiu și prezintă la bază un picior care permite o întoarcere a ecranului la 360 de grade. Totuși trebuie să știi că ai posibilitatea să îl montezi pe un suport de perete, astfel încât să te lipsești de comoda TV și să poți face ceva economie de spațiu. Back-panel-ul găzduiește intrările și ieșirile aferente diferitelor surse și camera TV incorporată, dar și slotul dedicat Evoution Kit. 

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55F7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, acest model este unul avansat în care Samsung a investit din toate punctele de vedere. Așadar, televizorul poate  fi utilizat în scop profesional, pentru prezentări, conferințe Skype și alte tipuri de interacțiune online și în același timp în scop casnic, pentru divertisment, un stil de viață sănătos, acces la platforme de Social Media, vizionare de filme în format clasic sau 3D, jocuri sau muzică la cea mai înaltă calitate.

Mai mult decât atât, modelul Smart 3D din 2013 a fost îmbunătățit în ceea ce privește comenzile vocale, adăungându-se o listă de cuvinte cheie la care TV-ul să răspundă prompt, la fel şi în cazul controlului prin mișcare. Recunoașterea facială a fost și ea îmbunătațită, fiind utilizată ca o măsură de siguranță.

Ecranul de 138 cm are o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080, un panel de tip Ultra Clear care utilizează tehnologia Micro Dimming pentru un negru mai negru și un alb mai alb, o tehnologie de imagine de tip Motor Hyper Real 3D, un contrast dinamic de tip Mega Contrast, opțiunea Wide Color Enhancer, Film Mode şi Natural Mode. Camera built-in oferă posibilitatea interacționării online prin orice aplicație suportată de Samsung Apps, precum Facebook video call, Skype, Messenger, etc.

Totodată, camera încoporată are rolul de a susține controlul prin mișcare, atunci când acesta este activat și de a oferi o imagine în oglindă utilizatorului în timpul programului de fitness. Televizorul conține un senzor eco care permite activarea funcției de economisire a energiei. Modul 3D poate fi activat oricând, iar televizorul include  la pachet și două perechi de ochelari 3D activi. Din punct de vedere al conectivității, modelul se conectează la internet prin cablu sau wireless și are o intrare component, una composite, o ieșire audio digitală optică, una pentru căști, trei porturi USB,  unul SCART și patru HDMI.

Pe partea de sonorizare, Samsung 55F7000 încorporează un sistem cu două boxe a câte 10 W, ce dezvoltă un sunet clar, precis, omnidirecțional, astfel încât să îți creeze efectul de cinema în propriul living. De acum te vei putea bucura de acasă de cele mai noi filme lansate, experimentând aceeași senzație trăită într-o sală de cinema, doar că vei avea ceva mai mult confort.

De asemeni este bine de știut faptul că televizorul mai dispune și de un tuner digital DVB-T/C/S2, ce îți permite să te bucuri de posturile HD, fără a fi nevoit să plătești pentru un abonament mai scump furnizorului de servicii de televiziune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Smart TV 3D,
  • 138 cm,
  • HDMI,

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 55F7000 este unul dintre modelele de top ale gamei 2013, model ce se bucură încă de o mare popularitate în rândul iubitorilor de filme.

User Rating: 4.18 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.