Televizor LED Full HD 3D Samsung 55F6510

Ţi-ai dori să îţi poţi transforma propriul living într-o sală de cinema, unde ai putea urmări filmele 3D cu prietenii şi familia? Acum poţi face asta cu televizorul LED 3D Samsung 55F6510, un televizor spectaculos, ce va da un aer modern oricărei încăperi. Într-adevăr nu este un televizor deloc ieftin, are un preţ de aproximativ 6000 lei (verifică preț actualizat), dar ce vă pot spune este că impresionează în adevăratul sens al cuvântului prin tot ceea ce oferă.

În ceea ce priveşte designul, despre Samsung 55F6510 se poate spune că este uimitor şi că atrage din orice punct de vedere l-ai privi. Se bucură de finisaje de excepţie, ce sugerează atenţia cu care a fost fabricat. Este foarte subţire, iar rama îngustă încadrează perfect display-ul de 138 de cm. Se sprijină pe un picior în formă de “X” şi are o greutate de 18,1 Kg.

Poze cu televizor Samsung 55F6510

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 55F6510 este un Smart TV 3D,  ce încorporează nenumărate funcţii, menite să satisfacă până şi cel mai pretenţios utilizator. Se bucură de tehnologia LED, iar diagonala impresionantă de 138cm cu rezoluţie Full HD oferă un spectacol vizual de excepţie. Calitatea imaginii este cu mult îmbunătăţită de caracteristicile din dotare, mai exact: 3D HyperReal Engine, Clear Motion Rate 400,  Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer şi Natural Mode Support. Toate aceste caracteristici, contribuie pentru ca utilizatorul să se bucure de o imagine cât mai naturală, cu culori cât mai vii, şi mai realiste.

Experienţa vizuală bogată, intensă şi clară este îmbunătăţită de sistemul audio Down Firing + Full Range, ce utilizează două boxe de 10W, asigurând un divertisment deplin atât din punct de vedere vizual, cât şi audio. Ca şi caracteristici superioare ale sunetului, menţionez că Samsung 55F6510 dispune de : DTS Premium Audio 5.1, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus / Pulse şi DTS Studio Sound.

Vine cu 2 perechi de ochelari 3D SSG-5100GB foarte uşor de purtat, fără a fi deranjanţi pe parcursul unui film 3D.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern şi elegant,
  • Smart TV,
  • 3D,

Contra:

  • preţul nu este tocmai accesibil oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Excelent

Samsung 55F6510 este un Smart TV 3D, ce impresionează atât printr-o eleganţă desăvârşită, cât şi prin dotările premium cu care vine.

User Rating: 2.24 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.