Samsung 55F6400 – experiența 3D pe o diagonală impresionantă

Cui nu-i place să vizioneze un film bun pe un ecran cu o diagonală generoasă, iar dacă este 3D, cu atât mai mare va fi plăcerea. Pentru aceștia sunt convinsă că televizorul Samsung 55F6400 va fi o alegere excelentă. Are un preț de aproximativ 5000 lei (verifică preț actualizat), poate nu la îndemâna oricui, însă calitățile sale vor fi prețuite nu doar de iubitorii de filme, ci și de pasionații de fotbal. Mai este puțin și va începe campionatul de fotbal din Brazilia și cum marea majoritate a bărbaților vor sta lipiți de televizor, sunt convinsă că trăirile vor fi mult mai intense când vor urmări meciurile pe o diagonală uriașă.

Modelul Samsung din seria 6 este construit pentru a asigura un divertisment, ce cu siguranță va depăși limitele ecranului. Imaginea este pusă în valoare de o ramă subțire, pentru o vizionare mult mai captivantă. Panoul este destul de îngust și denotă finețe, rafinament și mult bun gust. Se sprijină pe un suport elegant, în formă de X, ce îi conferă o stabilitate destul de mare. Pentru cei ce nu sunt atât de încântați de acest suport, este bine de știut că televizorul poate să fie montat pe un suport de perete, eventual unul cu înclinare verticală, ce conferă o vizibilitate mai bună. Vine la pachet cu 2 perechi de ochelari 3D SSG-5100GB, ce vă oferă posibilitatea de a vă bucura de un film bun în compania persoanei iubite.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 55F6400

Samsung 55F6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung 55F6400 este un Smart TV 3D ce face parte din generația 2013 și asigură o calitate ireproșabilă a imaginii. Impresionează printr-o diagonală de 138 cm și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, susținută de caracteristicile de imagine: Clear Motion Rate 200(pentru un control al mișcării mai bun), Natural Mode Support(o imagine naturală), Film Mode, 3D HyperReal Engine, Wide Color Enhancer Plus(pentru îmbunătățirea calității imaginilor, dar și pentru mai multe detalii) și Digital Noise Filter(pentru reducerea zgomotului de imagine).

La capitolul sonorizare, surprinde prin sistemul Down Firing + Full Range, ce încorporează 2 boxe a câte 10 W, cu caracteristicile potrivite pentru un sunet clar, omnidirecțional, astfel încât veți putea distinge cu ușurință fiecare instrument în parte: DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, Dolby Digital Plus / Pulse, Auto Volume Leveler și 3D Sound.

Nici pe partea de conectivitate nu stă mai rău, dispune de Slot CI(funcționează ca un decodor pentru canalele criptate), 4 porturi HDMI, SCART, ieșire audio digitală, 3 porturi USB 2.0, intrare video composite, intrare component, minijack pentru căști, player multimedia integrat și nu în ultimul rând wireless, ce vă permite o navigare plăcută pe internet, chiar de pe televizor. Interfața intuitivă Smart Hub, cu control prin mișcare vă permite să căutați și să accesați destul de ușor conținutul. De asemeni veți putea comunica mult mai ușor cu prietenii pe rețelele de socializare, plus că veți beneficia de o serie de aplicații interesante, ce cu siguranță vă vor asigura divertismentul deplin.

De acum te vei simți în propriul living ca într-o sală de cinema, urmărind filmele cu conținut 3D, în felul acesta distracția va fi asigurată.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Smart TV,
  • 3D
  • diagonală generoasă,
  • HDMI,
  • Full HD

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Pentru cei ce vor să experimenteze experiența 3D pe o diagonală impresionantă, cu siguranță Samsung 55F6400 ar putea fi o alegere excelentă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.