Samsung 50KU6072 – 4K, preț bun, diagonală generoasă, ce ți-ai mai putea dori

S-au dus vremurile când televizorul era doar la loc de cinste în sufragerie, adesea cu o diagonală micuță, dar care la vremea respectivă era binevenită. Astăzi avem tot mai multe opțiuni pentru a face alegerile în funcție de diagonală, specificații sau buget. dar ce-ar fi dacă am găsi un model care să le îmbine pe toate? Da, Samsung 50KU6072 ar putea fi model potrivit pentru living, ce vine cu specificații de top, însă fără a te face să bagi mâna adânc în buzunar atunci când îl cumperi. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2099 lei(verifică preț actualizat).Ținând cont că este și 4K, eu zic că merită din plin investiția.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Poate că design-ul nu mă dă neapărat pe spate, are un aspect plăcut, cam mult plastic pentru gustul meu, însă nici nu mă deranjează în mod deosebit. Îmi place că rama este Ultra subțire și panelul destul de îngust. Suportul minimalist nu atrage atenția prea mult, dar te încurajez totuși să montezi televizorul pe un suport TV de perete. Câștigi spațiu și în plus televizoarele dau mult mai bine montate astfel.

Nu este un TV greu, cântărește numai 13,2 kg, însă având în vedere dimensiunile sale destul de generoase(1128,9 x 654.4 x 63,2 mm) cu siguranță vei avea nevoie de ajutor pentru montarea sa. Nu cred că îți dorești să riști un eventual accident nefericit, chiar din prima clipă în care îl scoți din cutie. TV-ul vine la pachet cu o telecomandă clasică. Din păcate nu beneficiază de una Smart cu comandă vocală, dar la prețul acesta trebuie să fim conștienți că nu le putem avea pe toate.

Poză cu Samsung 50KU6072

Samsung 50KU6072

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un Smart TV ce face parte din generația lansată în 2016 și este unul dintre cele mai apreciate modele de utilizatori.

Are o diagonală de 125 cm, suficient de generoasă încât televizorul să poată fi centrul de divertisment din living sau poate dintr-o cameră de relaxare. Deși în primă fază ți s-ar putea părea o diagonală măricică, te asigur că nu-ți va lua prea mult timp să te acomodezi cu ea, iar lucrurile vor deveni perfect naturale.

În cazul în care îți dorești o diagonală mult mai mare sau poate una mai mică pentru dormitor, Samsung oferă mai multe opțiuni în această gamă:

Samsung 40KU6072 la o diagonală de 101 cm, cu prețul de 1599 lei

Samsung 43KU6072 la o diagonală de 108 cm, cu prețul de 1799 lei.

Samsung 55KU6072 la o diagonală de 138 cm, cu prețul de 2599 lei.

Samsung 60KU6072 la o diagonală de 152 cm, cu prețul de 3999 lei.

Samsung 70KU6072 la o diagonală de 176 cm, cu prețul de 7499 lei.

Televizorul are o rezoluție 4K, iar cei peste 8 milioane de pixeli îți vor asigura imagini de o claritate impecabilă. Culorile vii, contrastul puternic și luminozitatea bună, te vor convinge să-i dai o șansă acestui TV.

Așa cum îți spuneam mai devreme, televizorul este un model Smart, cu Tizen OS, un sistem de operare prietenos și ușor de folosit.  Vine cu un conținut suficient de bogat, încât să satisfcă nevoia de divertisment a întregii familii. Ba chiar vei găsi și ceva aplicații educative.

Sonorizarea nu este foarte puternică, doar 20W. La o asemenea diagonală m-aș fi așteptat la ceva mai mult . În general 20 W sunt suficienți pentru televizoarele de dimensiuni mai reduse. Da, nu contest faptul că este o sonorizare bună, însă cu siguranță cei mai pretențioși vor opta pentru un soundbar.

Când vine vorba de conectivitate, televizorul vine echipat cam cu aceleași porturi pe care le găsești la majoritatea modelelor cu ceva pretenții: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, o intrare component, o intrare video cmposite, o ieșire audio digitală, Slot CI+ și rețeaua LAN.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • Smart TV
  • 4K
  • preț accesibil

Contra:

  • sonorizarea nu este prea puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 9
Conectivitate - 9.1

9.1

O alegere Smart

Samsung 50KU6072 este un Smart TV cu o diagonală de 125 cm, potrivit în special pentru un living sau de ce nu pentru un dormitor cu suprafață generoasă. Prețul este unul cât se poate de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.67 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.