Acasă » Televizoare » Samsung 50JU6800 – televizorul UHD pentru divertisment complet

Samsung 50JU6800 – televizorul UHD pentru divertisment complet

Până nu demult, divertismentul tv consta în vizionarea de filme și emisiuni și asocierea unui PC sau consolă pentru gaming. Odată cu apariția funcțiilor smart și a calității UHD însă, divertismentul a căpătat o cu totul altă față. Samsung 50JU6800 este un televizor cu funcții complexe pentru întreaga familie, astfel încât plictiseala să nu mai fie prezentă niciodată în casă. Se găsește la un preț de 6799 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor UHD dotat cu tehnologii actuale pentru divertisment. Spre deosebire de modelele mai ieftine, funcțiile se îmbină foarte atractiv, oferind o experiență optimă indiferent de activitatea desfășurată.

Televizorul are un design care subliniază performanța, încadrându-se în stilul minimalist și având o construcție foarte subțire. Aspectul foarte elegant este susținut de rama îngustă care încadrează ecranul și  suportul în V. Televizorul are dimensiunile de 1128.9 x 654.4 x 63.2 mm, așa că va face o impresie bună în orice living.

Poze cu televizorul Smart 4K

Samsung 50JU6800

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 125 cm, fiind ceva mai mic pentru unul UHD, dar oferind chiar și așa un upgrade vizibil față de modelele Full HD. Claritatea este poate primul aspect pe care îl vei observa, detaliile redate fiind dintre cele mai mărunte. Imaginile au rezoluția de 3840 x 2160 pixeli și sunt cu adevărat impresionante, iar pentru un grad ridicat de realism, acestea beneficiază și de o paletă bogată de culori vii, asigurată de tehnologia Nano Crystal Color.

Contrastul este stabilit prin Micro Dimming UHD, tonurile de alb și negru fiind reglate dinamic și în cel mai mic detaliu. Tehnologia Auto Motion Plus  se ocupă de redarea cadrelor în mișcare, pe care le fluidizează și curăță de blur. Indicele PQI pentru calitatea generală a imaginii folosit de cei de la Samsung pentru compararea modelelor are valoarea de 1400, încadrând modelul în clasa de mijloc a seriilor lansate în 2015.

Sistemul audio are o putere standard de 20 W, iar sunetul este procesat folosind tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound. Dacă totuși nu te mulțumește sonorizarea și îți dorești un sistem mai puternic, atunci cu siguranță poți apela la un sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150. 

La nivelul funcțiilor smart se remarcă prezența sistemului nou de operare Tizen, acesta fiind introdus de Samsung în 2015 ca răspuns la decalajul care exista față de sisteme mai intuitive precum webOS-ul celor de la LG. Tizen este un sistem de operare creat special pentru televizoare, așa că oferă un acces mult mai rapid la conținut, un meniu prietenos și aplicații suficiente pentru toate gusturile.

Procesorul Quad-Core asigură un multitasking fluid, timpii de așteptare fiind minimali, iar trecerea de la conținutul online la cel tv făcându-se instant. Vei putea sincroniza de asemenea conținutul de pe televizor cu cel de pe tabletă sau smartphone, în timp ce conexiunea la internet o vei putea stabili prin cablu sau wireless.

În ceea ce privește port-urile, ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și mai multe intrări component, așa că poți asocia televizorului console de joc, PC-uri, playere Blu-ray sau DVD, sisteme audio externe etc.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD cu indice PQI de 1400
  • funcții smart cu interfață Tizen
  • design minimalist elegant
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Display - 9.3
Conectivitate - 9.5

9.5

O alegere premium

Samsung 50JU6800 este un Smart TV, Ultra HD, cu o diagonală de 125 cm, ce îți asigură o experiență plăcută cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău