Samsung 50JU6500 – televizorul UHD inteligent

Acum ceva timp televizoarele UHD erau considerate modele de top și aveau prețuri foarte mari, modelele mai accesibile fiind dotate cu ecrane mult prea mici pentru a putea reda cu adevarat calitatea 4K. Samsung 50JU6500 arată însă cât de mult a evoluat piața și cum în momentul de față poți găsi un model cu ecran 4K decent la un preț de aproximativ 5499 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre modelele 4K foarte echilibrate.

Calitatea superioară celei Full HD este vizibilă încă de la nivelul designului, acolo unde întâlnim o ramă subțire și finisaje metalice. Pentru un aspect dinamic care să susțină interactivitatea ridicată, profilul carcasei este unul ultra slim. Vei avea astfel impresia că te afli în fața unui tablou, iar dimensiunile de 112.8 x 65.5 x 6.4 cm vor face televizorul să acapareze atenția în orice cameră.

Poze cu televizorul Smart UHD

Samsung 50JU6500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 125 de cm, având un raport bun pentru categoria de preț. Calitatea UHD este caracterizată de claritatea superioară, culorile și contrastul atractiv, precum și de un efect de adâncime mult mai bun. Imaginile sunt astfel redate la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli,  de 4 ori mai mare decât cea Full HD. Datorită tehnologiei UHD Upscaling, vei putea aduce chiar și imagini de calitate mai slabă la un nivel apropiat de cel 4K. Apoi, imaginile au un indice PQI de calitate generală a imaginilor de 1100, ceea ce plasează ecranul foarte bine în topul celor mai performante. Contrastul dinamic oferit prin tehnologia Micro Dimming Pro are un rol important asupra calității imaginii, acesta având efecte asupra culorilor și efectului de redare a adâncimii. Pentru aceasta sunt redate cele mai întunecate tonuri de negru și cele mai strălucitoare tonuri de alb, rezultatele fiind foarte bune pe partea tonurilor de negru.

Pentru o experiență de vizionare completă, sistemul audio oferă un sunet puternic și omnidirecțional, care umple camera, sunetul având o putere de 20 W și fiind asigurat de tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

Televizorul este dotat cu funcții smart foarte performante, mult mai eficiente decât în cazul seriilor anterioare. În primul rând, diferența este dată de sistemul de operare special creat pentru televizoare de cei de la Samsung. Vei putea astfel să navighezi mult mai ușor cu telecomanda și să accesezi conținutul dorit din doar câteva mișcări. Datorită procesorului Quad Core, multitasking-ul este foarte eficient, putând jongla rapid între aplicații, meniuri sau conținutul online și cel TV.

Partea de conectori este foarte importantă pentru un televizor, aceasta făcând posibilă asocierea de dispozitive externe în vederea îmbunătățirii experienței de vizionare sau creșterii modalităților de divertisment.  În cazul de față ai la dispoziție 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări component, existând de asemenea și tehnologia Wi-Fi. Vei putea să conectezi sisteme audio externe, playere video, console de joc, PC-uri, camere foto etc. Interfața te va ajuta să faci ușor conexiunea sau transferul de conținut.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran 4K de dimensiuni decente
  • imagini de calitate generală foarte bună
  • funcții smart upgradate

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 9
Conectivitate - 9.1

9

O alegere Smart UHD

Samsung 50JU6500 este un televizor 4K foarte inteligent, care îți va ridica standardele pentru divertismentul de acasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.