Samsung 50JU6470 – un TV cu rezoluție QHD și preț accesibil

Unui televizor cu o diagonală generoasă, îi șade bine într-o cameră cu o suprafață pe măsură, iar Samsung 50JU6470 este un asemenea model, pe care îl poți achiziționa la un preț de aproximativ 4699 lei(verifică preț actualizat). Cu puțin noroc îl poți prinde chiar la reducere. Prețul nu este deloc mare dacă luăm în calcul diagonala, faptul că este un Smart TV, că are o rezoluție QHD și că vorbim de un model lansat în 2015.

Din punct de vedere al designului, gigantul corean nu dezamăgește nici de această dată. Vorbim de un model slim, destul de elegant, ce s-ar putea încadra perfect în livingul nostru. Cântărește 14,4 kg și are dimensiunile de 1128 x 688,6 x 254,6 mm, ceea ce înseamnă că nu este tocmai ușor de mutat. Rama este neagră, realizată dintr-un plastic destul de calitativ, ce se șterge destul de ușor. Televizorul se sprijiă pe un suport interesant, ce îi conferă destul de mare stabilitate, însă în cazul în care îți dorești să faci ceva economie de spațiu, recomandat ar fi să montezi televizorul pe un suport TV de perete. Din punctul meu de vedere ar da mult mai bine, mai ales că vorbim de o diagonală mare.

Poze cu Samsung 50JU6470

Samsung 50JU6470

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model Smart, conceput pentru distracție. Interfața prietenoasă, este ușor de utilizat, oferind nenumărate opțiuni de divertisment pentru orice categorie de vârstă. Utilizează sistemul de operare Tizen, cu o sursă de conținut destul de mare, pentru ca distracția să atingă cote înalte cu fiecare utilizare. Aplicațiile sunt diversificate, de la cele pentru gătit, la cele de fitness. Nu doar că te vei putea distra, dar unele sunt și foarte eficiente. Copiii pot învăța ușor prin jocuri educative sau pur și simplu se pot relaxa.

Diagonala televizorului este de 125 cm, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de o distanță destul de mare între privire și locul în care va fi așezat televizorul. Mai exact iată cum se calculează distanța minimă care trebuie să existe între cele două puncte. Dacă diagonala este de 125 cm, distanța trebuie să fie de cel puțin 3 ori mai mare față de aceasta. Prin urmare, înainte de a lua decizia dacă acesta este modelul care ți se potrivește, ar fi indicat să faci câteva măsurători.

Rezoluția televizorului este Ultra HD, de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce înseamnă că vei avea parte de imagini bogate în culori și detalii, imagini impecabile, mai definite ca oricând. Samsung utilizează tehnologia de analiză în detaliu a imaginilor, ce permite o vizualizare mult mai reală și mai dramatică, cu un contrast puternic, cu tonuri mai intense de negru și de alb.

Sunetul este susținut de sistemul audio 2CH(Down Firing + Base Reflex), cu două ieșiri a câte 10W, ce asigură claritate, chiar și în condițiile în care volumul este la maxim. Tunerul digital încorporat, îți permite să te bucuri de canalele în format HD fără a fi neoit să optezi pentru un abonament digital.

La capitolul conectivitate, televizorul vine echipat cu tot ceea ce ai putea avea nevoie: o ieșire audio digitală, 3 porturi USB 2.0, o intrare component și 4 porturi HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț accesibil,
  • Smart TV,
  • rezoluție QHD
  • diagonală 125 cm,
  • sistem de operare Tizen

Contra:

  • sonorizarea mi-ar fi plăcut să fie ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Imagine - 9.7
Conectivitate - 9.8

9.6

O alegere Smart

Samsung 50JU6470 este un Smart TV, cu o diagonală generoasă și rezoluție QHD, ce poate fi considerat o sursă nelimitată de distracție pentru orice categorie de vârstă.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.