Samsung 50JU6400 – televizorul UHD cu randament bun

Samsung 50JU6400 este unul dintre televizoarele UHD care oferă o experiență cu adevărat atractivă și exploatează corespunzător calitatea 4K. Are un preț de aproximativ 5499 lei(verifică preț actualizat), depășind cu puțin pragul de 5000 de lei, dar meritând pe deplin investiția suplimentară.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Deși nu este vârful de serie, modelul beneficiază de o calitate premium la nivelul designului, acesta prezentând astfel finisaje metalice care dau un aer foarte elegant și scot în evidență atât rama subțire, cât și ecranul de dimensiuni generoase. Carcasa este neagră, completând aspectul minimalist. Pentru o stabilitate bună, suportul este simplu și plat. Modelul are dimensiunile de 1128.9 x 654.4 x 63.2 mm, remarcându-se un profil ultra slim de invidiat.

Poze cu televizorul Smart Ultra HD

Samsung 50JU6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul de 125 de cm reușește să pună într-un context potrivit imaginile de calitate 4K, astfel că vei putea observa mult mai bine detaliile oferite de rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, de 4 ori mai mare decât în cazul celei Full HD. Imaginile sunt optimizate pentru a reda o experiență cât mai realistă. Contrastul se stabilește prin Micro Dimming, imaginile fiind procesate în detaliu, iar tonurile extreme de alb și negru fiind stabilite prin împărțirea într-un număr dublu de zone a ecranului față de seriile anterioare.

Contrastul este îmbunătățit prin intermediul tehnologiei Contrast Enhancer, zonele întunecate intense fiind exploatate pentru a reda o adâncime mult mai profundă. În același timp, ecranul acordă o importanță ridicată upscale-ului, reușind să aducă imaginile de calitate inferioară la una apropiată de cea UHD fără a produce distorsiuni de orice fel. Nu în ultimul rând, redarea cadrelor în mișcare este una fluidă și detaliată datorită tehnologiei Auto Motion Plus. Cumulând toate tehnologiile de care dispune, ecranul a reușit să atingă un indice PQI (Picture Quality Index) de 900.

Pe partea de vizionare propriu-zisă, se remarcă funcția Multi-Screen 2, cu ajutorul căreia vei putea urmări mai multe emisiuni în același timp. Funcția se dovedește utilă, mai ales în cazul meciurilor redate în același timp pe diferite canale TV. Vizionarea este astfel adaptată nevoilor tale.

Experiența de vizionare este completată de un sistem audio de 20 W, acesta redând un sunet omnidirecțional care pune în evidență acțiunea din filme, jocuri sau emisiuni sportive.

La nivelul smart, lucrurile rămân la fel de atractive. Procesorul Quad Core asigură o experiență fluidă, fără lag și timpi lungi de așteptare. Sistemul de operare Tizen aduce noi aplicații și o interfață mai prietenoasă, ce amintește de webOS-ul eficient al celor de la LG. Comutarea între aplicații, meniuri sau conținutul online și cel TV se face instant datorită multitasking-ului bine pus la punct.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0  și intrări component, existând totodată și un port LAN. În ceea ce priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili și wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD subțire și performant
  • indice PQI de 1300
  • funcții smart și 3D
  • conectivitate extinsă

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.4
Conectivitate - 9.4

9.4

O alegere Ultra HD

Samsung 50JU6400 este un televizor 4K foarte atractiv, care oferă o experiență completă și își pune foarte bine dotările în evidență.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.