Samsung 50J6200 – un Smart TV de 125 cm

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Imagine - 9.5
Conectivitate - 9.4

9.5

O alegere Smart

Samsung 50J6200 este un Smart TV cu o diagonală de 125 cm, ce oferă un conținut bogat de divertisment, putând fi achiziționat la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.5 ( 2 votes)

Ținând cont că la momentul actual conținutul 4K este aproape inexistent, cea mai bună opțiune în ceea ce privește televizorul, rămâne cel cu rezoluție Full HD, iar Samsung ne propune un model destul de interesant, și anume 50J6200. Modelul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3360 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de rezonabil, având în vedere că discutăm despre o diagonală mai mult decât generoasă. Cu toate acestea prețul poate scădea și cu câteva sute de lei în cazul în care îl prinzi la reducere.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Vorbim de un model lansat de gigantul coreean în 2015, ce impresionează printr-un design Ultra Slim, extrem de rafinat. Rama din plastic este aproape insesizabilă, punând ecranul în evidență, iar grosimea panoului este foarte mică, încât nu deranjează cu nimic nici în cazul în care te decizi să îl montezi pe un suport de perete.

Cântărește 12,8 kg, dar având în vedere dimensiunile sale(1116,8 x 703,6 x 310,5 mm), consider că are o greutate rezonabilă. Atinge un consum de energie de 155 W, care nu ar trebui să ne sperie. Ținând cont de faptul că discutăm despre un model potrivit pentru un living cu o suprafață generoasă, este normal ca și consumul să fie pe măsură. Cu toate acestea trebuie să recunoaștem că nu vorbim despre cel mai economic model din categoria sa. Samsung 50J6200 are un suport finuț, în formă de bumerang, ce îi conferă stabilitate, putând fi demontat cu ușurință la nevoie.

Poze cu televizorul Samsung 50J6200

Samsung 50J6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul coreenilor este un Smart TV, ușor de utilizat. Are o interfață intuitivă, cu nenumărate opțiuni de distracție și funcționalități, ce permit utilizatorului să își organizeze agenda zilnică, să afle prognoza meteo sau de ce nu, să partajeze conținut cu un singur clic între ecranul TV-ului și device-urile mobile. Rulează noul sistem de operare Tizen, care de altfel este și prima platformă open-source destinată televizoarelor, iar asta presupune o sursă nelimitată de distracție și voie bună pentru întreaga familie.

Bara de meniu a Smart TV-ului oferă un acces rapid și intuitiv pentru a jongla cu ușurință între aplicații. Conținutul urmărit în mod frecvent este memorat și redat în bara de meniu, astfel încât utilizatorul îl poate accesa cu ușurință.

Diagonala de 125 cm este ideală pentru a transforma livingul într-o mini sală de cinema sau de ce nu pentru un birou cu o suprafață generoasă. Important de reținut că indiferent de locul în care este utilizat, va trebui respectată distanța minimă recomandată de producător între TV și privirea utilizatorului, iar aceasta se calculează în felul următor. Se înmulțește diagonala televizorului cu 3, iar în cazul de față 375 cm este distanța minimă pentru a nu fi afectată vederea utilizatorului.

Rezoluția Full HD este potrivită pentru cei ce își doresc o claritate impecabilă a imaginilor și o experiență de vizionare de excepție. Imaginile detaliate, culorile vii și bogate te vor cuceri din prima clipă.

Sonorizarea este susținută de sistemul DTS Premium Audio 5.1 cu 2 ieșiri a câte 10W. Recunosc, mi-aș fi dorit un sistem mult mai puternic, ținând cont de dimensiunile televizorului, dar cu un soundbar situația poate fi remediată cu ușurință.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul beneficiază de o varietate destul de mare de porturi: 4 porturi HDMI(ce îți permit conectarea mai multor device-uri în mod simultan), 2 porturi USB 2.0, o intrare video composite, player multimedia integrat și o ieșire audio digitală.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • diagonală de 125 cm,
  • Full HD,
  • Tizen OS,
  • Smart TV

Contra:

  • consumul nu este foarte mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.